Telkkari

Temptation Island -Eliaksen hurmurikuori murtuu – haukkuu bileissä sammunutta sinkkutyttöä, eikä mene apuun: Vi**n säälittävää!

14.03.2018 22:50

Temptation Islandin, suomalaisittain viettelysten saaren, ensimmäisessä jaksossa (14.3.) nähdään perinteiset bileet, joissa varatut ja kuumat sinkut pääsevät vihdoinkin tutustumaan toisiinsa astetta paremmin. 

Illan tiimellyksessä nähdään muun muassa, miten Bile-Dani onnistuu ärsyttämään kanssa-asukkiaan, kuinka Sammyltä pääsee valkoinen valhe parisuhteensa rajoista, ja miten Elias haukkuu sammuneen TIS-sinkun säälittäväksi tapaukseksi. 

Aiemmin kohteliaalta ja huomaavaiselta vaikuttaneen Eliaksen hurmurikuori murenee, kun miehen kovat sanat kaikuvat rantaresortin pihamaalla. Samaan aikaa sivummalla terassin lattialla makaa humaltunut Emma, jota toinen sinkkunainen yrittää saada hereille ja jaloilleen. 

tis-emma

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Miksi ritarit eivät mene apuun? No koska ritareita ei v***u kiinnosta sammuneet ämmät. Nyt mulla ei ole niin kuin lainvoimaista velvoitetta mennä elvyttämään henkilöä ylös sieltä. V**un säälittävää, anteeksi nyt vaan, yrittäjänä ja personal trainerina työskentelevä Elias laukoo.

Seuraavanakaan aamuna Eliakselta ei löydy naisista mitään erityisen positiivista sanottavaa. 

- Bileissä tuli vastaan muutamat ylilyönnit lähinnä neitojen osalta sen viinan vetämisen suhteen, mutta se nyt oli tosi ennustettavaa.

Jaksossa ei paljasteta, kuinka Emma on sänkyynsä saatu, mutta mitä ilmeisimmin nuori nainen selvisi vain seuraavan päivän pahalla päänsäryllä.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!