samy ja minna

Varattu ja känninen Temptation Island -Sammy jää kiinni ensimmäisestä valheesta: Mä saan täällä painaa!

13.03.2018 17:15

Temptation Island -sarjan puitteet ovat tunnettuja siitä, että luvassa on lähes kuukauden mittaisen treffimaratonin lomassa lukuisia bileitä, joissa alkoholin kulutusta ei säännöstellä.

Neljännen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa (14.3.) neljä pariskuntaa tapaavat sinkut, joiden kanssa he pääsevät tutustumaan lähemmin ensimmäisen illan kosteissa bileissä. 

Lue lisää: Täh, Temptation Islandilla ”hyvät tissit” ovat kovaa valuuttaa – yksi sinkku haluaa pudottaa Bile-Danin asfalttiin – toinen nuolla tämän jäkälää!

Minna on jo pettänyt

Tamperelaiset Minna ja Sammy ovat olleet yhdessä kahden vuoden ajan. Pariskunnan suhteen alussa kävi syrjähyppy, kun Minna heräsi bileillan päätteeksi vieraasta sängyssä. 

Minna kertoi Seiskalle TISuomi-pressitilaisuudessa, ettei häntä erityisesti haittaa, jos Sammy biletyksen lomassa suutelee toista naista, mutta syvän henkisen yhteyden löytäminen toisen naisen kanssa on jo huomattavasti vakavampi asia. 

Olen Minnan kanssa osittain samoilla linjoilla. Minusta on kuitenkin vähintäänkin yhtä vakavaa, jos tällaista fyysistä kontaktia tulee toisen miehen kanssa. 

miesten saari

"Mä saan täällä painaa"

Temptation Island -saaren ensimmäisen illan juhlissa Sammy nauttii ilolientä ruhtinaallisesti, jonka siivittämänä mies päätyy hiplaamaan ja tunnustelemaan useaa resortin sinkkunaista niin rinnoista kuin takamuksestakin. 

-    Täällä menee homma ihan kesyksi, jos täällä ei mene kukaan panemaan ensimmäisissä bileissä. Meillä on sellaiset rajat, että mä saan täällä painaa, Sammy laukoo.

-    Saat mitä, Sinkku-Melissa kysyy.

-    Pitää hauskaa, Sammy korjaa sanojaan.

Lue lisää: Temptation Island -Melissa, 18, saa tylyä kritiikkiä strippariurastaan: Ihmiset luulevat, että olen vapaa-ajalla jakorasia!

Viiden naisen kanssa sänkyyn

Illan edistyessä unipuuhiin, mies päätyy lusikkaan usean naisen kanssa. 

- Saanks mä tulla teidän väliin?

- Saat, me ollaan kaikki alasti, naiset vastaavat.

- No mäki tykkään nukkuu alasti

- Tervetuloa, tuu vaan

- Herranjumala oonko mä viiden naisen kaa samassa sängyssä?
 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!