vilma

Temptation Island -Vilma avautuu vaikeista asioista ja romahtaa itkuun treffeillä – puoliso toisaalla: "Mitä väliä tunteilla on?!"

20.03.2018 18:41

Temptation Island -saarelle avopuolisonsa Eliaksen kanssa lähtenyt Vilma päätyy keskiviikkoillan jaksossa treffeille sympaattisen ja puheliaan Jasun kanssa. Kaksikko tulee todella hyvin toimeen, ja Vilma selvästi rentoutuu miehen seurassa. Se saa myös aikaan sen, että nainen pystyy avautumaan treffikumppanilleen syvällisistäkin asioista. 

Lue lisää: Temptation Island -Eliaksen hurmurikuori murtuu – haukkuu bileissä sammunutta sinkkutyttöä, eikä mene apuun: Vi**n säälittävää!

Jasu

Vilma kertoo, että he ovat olleet Eliaksen kanssa erossa toisistaan vain kaksi päivää koko seurustelusuhteensa aikana.

- Mulla on varma tieto siitä, että romahdan jossain vaiheessa. Nytkin alkaa itkettää… Vilma romahtaa. 

- Eliaskin on sanonut, että hän on suhteemme tukipilari, ja olen ihan samaa mieltä. Ihan näin pitkälle en olisi koskaan päässyt, jos en olisi Eliasta tavannut. Hänestä löytyy puoli, jonka hän näyttää vain mulle - sitä Eliasta en nähnyt iltanuotiovideolla. Uskon, että hänelle on tullut suojamuuri, kun ympärillä on uusia ja tuntemattomia ihmisiä, eikä hän halua antaa itsestään kaikkea, ainakaan heti. 

Suhteen molemmat osapuolet ovat kokeneet vaikeita asioita, mutta Vilma painottaa, että juuri Eliaksen kanssa hän on voinut rohkeasti puhua asioista. 

Lue lisää: Temptation Island -iltanuotiolla petytään ja pelätään – tämä seksipommi sekoittaa pakkaa: Elias on ihan valmis vaihtamaan muijaa!

elias

”Mitä väliä tunteilla on”

Samaan aikaan myös Elias on treffeillä. Mies viihtyy Emilian kanssa, joka käyttää tilaisuuden hyväkseen ja tiedustelee, miten Elias kuvailisi luonnettaan.  

- Jos miettii eroja, niin Vilma miettii enemmän tunteilla. Mitä väliä tunteilla on? Elias töksäyttää. 

- Se, että puolustan logiikkaa, näkyy elämässä enemmän niin, että jätän ne tunteet aika lailla sivuun, koska näen ne enemmän haittatekijänä. Koen, että siihen luksukseen mulla ei ole aikaa. En tiedä, miten se tulee purkautumaan jossain vaiheessa, vai onko se jokin mukava pieni löytö. En tunne omia tunteitani, vain muiden, Elias kertoo puolestaan myöhemmin kameralle. 

Vilman treffiseura Jasu on vakuuttunut siitä, että Vilma todella rakastaa puolisoaan. 

- En tiedä sitten tuosta suhteen toisesta osapuolesta…

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!