Hyppää pääsisältöön
sami kuronen

Temptation Island Suomi: Vilma kohtaa viimeinkin Juuson ja antaa tämän kuulla kunniansa - sitten tapahtuu jotain täysin odottamatonta: ”Et ole tosissasi, apua!”

Tempation Island Suomi -rakkausreality jatkuu toukokuun, ja meno vain kiihtyy kiihtymistään.

Torstain 16.5 jaksossa yksi pariskunta kohtaa toisensa kahden viikon tauon jälkeen. 

Lue lisää: "Ois ollu kiva repii ne farkkusortsit...!" Temptation Island Suomi -Iiro villiintyi Pauliinasta - tämä on totuus suhteesta!

Huomio! Sisältää juonipaljastuksia! 

juuso ja vilma

Ensimmäisenä vuorossa ovat kesken kauden mukaan saapuneet Vilma ja Juuso. Pariskunta osallistui Temptation Island Suomeen jo toistamiseen.

Tällä kertaa parin matka ei ollut yhtä dramaattinen kuin ensimmäisellä kerralla. Siitä huolimatta jännitteitä, itkua ja pahaa mieltä on ollut nähtävissä erityisesti Juuson kohdalla. 

Kissa pöydälle

Vilma antaa Juuson kuulla kunniansa. Vilma luettelee kaiken, mikä häntä on kuluneen kahden viikon aikana vaivannut.

Vilmaa on helppo ymmärtää. Juuso oli pahoittanut mielensä esimerkiksi siitä, että Vilma on tanssinut hitaita, keskustellut TOLPAN takana ja muutenkin koetellut heidän parisuhteensa rajoja "epäkunnioittavasti".

Juuso kuuntelee avovaimoaan monttu auki. Huumoriakin tarvitaan, kun Juuso kertoo suudelleensa paperinpalaa (?) aina ennen Vilman iltanuotiovideon katsomista. 

-  Että mitä teit? Vilma kysyy napakasti. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi ja yliyön treffit! Rakkaudentunnustus ja kylmää kyytiä Juholle: "Olen ennenkin harrastanut seksiä kaveripohjalta!"

Sitten on luvassa varsinainen megayllätys. Juuso kosii valkoiseen sortsihaalariin pukeutunutta Vilmaansa. 

Mitä tapahtuu - se selviää torstaina!

Lue Vilman ja Juuson kommentit Seiskan netistä perjantaina!  

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!