tis-juho

Temptation Island Suomi ja yliyön treffit! Rakkaudentunnustus ja kylmää kyytiä Juholle: "Olen ennenkin harrastanut seksiä kaveripohjalta!"

14.05.2019 19:33

Temptation Island Suomi -ohjelma lähenee loppuaan. Tällä viikolla nähdään 24h-treffit, joille lähtevät muun muassa Jenina ja sinkku-Santeri. Kaksikko on tunnustanut tunteensa jo monta jaksoa sitten, mutta illan aikana kuullaan jo astetta vakavampaa puhetta. 

Lue lisää: Iiro ja Pauliina löysivät yhteyden Temptation Islandilla - Kaunotar paljastaa: "Sain Iirosta eri kuvan jaksojen perusteella"

tis-jenina ja santeri

- Mä olen ihan rakastunut suhun ja sä haluut mua koko ajan tollatteen. Täst tulee mieletön tarina. 

- Ooks ihan rakastunu muhun?

Vaikka keskustelu onkin selkeästi leikkimielistä, on r-sana nyt mainittu. 

Lisää Temppareista: TIS-Juhon tuplapettäminen herättää keskustelua iltanuotiolla: Viisari osoitti jo toiseen maaliin!

tis juho ja fanni

Samaan aikaan toisaalla Jeninan miesystävä Juho on yön yli kestävillä treffeillä Fannin kanssa. Pari on harrastanut seksiä jo useamman kerran ja Juho on korviaan myöten ihastunut. Tilanne on siinä mielessä ikävä, että Fanni on johdatellut parisuhteensa tuhonnutta miestä kuin pässiä narussa koko kauden ajan. 

- En ole ihastunut Juhoon ja todennäköisesti en tule koskaan ihastumaankaan. Tää on ollut ihan vaan kaverisuhde, jos näin voi sanoa. Tosi ihana ja mielenkiintoinen ihminen, mutta ei mun tyylinen ihminen. Sen vuoksi en voisi nähdä häntä koskaan romanttisessa mielessä. Kyllä mä olen ennenkin harrastanut seksiä kaveripohjalta, joten miksi en nytkin, Fanni kertoo kameroille Juhon selän takana. 

Pian kaksikko käykin keskustelua Thaimaan pimeydessä. Fanni utelee Juholta, että mitä tämä odottaa yhteiseltä yöltä. Vastaus on selvää niin kaksikolle kuin katsojillekin. 

Lisää TIS-uutisia: Muistatko narsistiksi leimatun TIS-Eliaksen ja naisystävä Vilman? Kestikö suhde houkutuksia - lue mitä heille kuuluu nyt!

- En meinaa edes heittää mitään tyhmää vitsiä tähän, Juho nauraa. 

Tämän jälkeen Juho siteeraa edesmennyttä mäkihyppääjää Matti Nykästä, joka vuonna 1983 tokaisi näin: 

- P***uhan se on mielessä, mutta hypätään nyt ensin. 

Kuinka molempien pariskuntien ilta jatkuu ja kuka pääsee kutomaan lippistä?

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!