Iiro ja Pauliina

"Ois ollu kiva repii ne farkkusortsit...!" Temptation Island Suomi -Iiro villiintyi Pauliinasta - tämä on totuus suhteesta!

14.05.2019 11:32

Temptation Island Suomi -sarjan kolmoskaudella nähty Pauliina Ikonen, 26, tuli viettelemään varattuja miehiä kesken 5. kauden. 

Lue myös: Eronnut Temptation Island -Pauliina viettelee nyt sinkkuna - "Ennemmin kadun asioita, mitä en ole tehnyt kuin niitä, mitä olen tehnyt!"

Huuma 

Pauliinan saavuttua miesten saarelle Iiro Bärlund, 32,  iski silmänsä tummaan kaunottareen. Pauliinan ja Iiron välinen kemia ei jäänyt huomaamatta, sillä molemmat kertoivat tulevansa harvinaisen hyvin juttuun toistensa kanssa. 

Pauliinasta huumaantunut Iiro kertoi bileiden jälkeen tunteistaan huonetoverilleen Atsolle.

-Ei vittu se Pauliina oli mun makuun. Ei herran jumala. Jumalauta ois ollu kiva vi**u repii vi**uun ne farkkusortsit siitä. Vi**u se oli porno! Jumalauta oikeen semmonen, mä tiedän, ku se vi**u istuu siihen munan päälle, ni jumalauta mä tykkään siitä. 

Lue lisää: Huhhuh, mitä törkykommentteja - TIS-Iiro ylitti lopullisesti hyvän maun rajat: ”Se v***u istuu siihen munan päälle, ni j*****ta mä tykkään siitä”

Erilainen kuva 

Pauliina puolestaan olisi hyvinkin voinut olla ihastunut Iiroon, mutta näin ei kuitenkaan ole. 

- En ollut ihastunut Iiroon, tykkäsin hänestä ainoastaan frendinä, Pauliina kertoo Inez-televisio-ohjelman lanseeraustilaisuudessa. 

Pauliinaan mukaan ohjelmasta välittyi väärä kuva hänen ja Iiron suhteesta. 

- Olen saanut jaksojen perusteella eri kuvan Iirosta, Pauliina toteaa. 

Pauliina nähdään juontamassa Inez-televisiokanavalla. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: NELONEN

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!