fbq
Telkkari
13.03.2019 22:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Janne ja Jonna
Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”
Telkkari
13.03.2019 22:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Kevään odotetuin tosi-tv-sarja Temptation Island Suomi starttasi Nelosella keskiviikkona 13. maaliskuuta. Ensimmäisessä jaksossa sinkut ja pariskunnat pääsevät tapaamaan toisensa ensimmäisen kerran. 

Luvassa on hulvattomia esittelylauseita kuten: En haluais telkkarissa n*ssia, mutta joskus lähtee lapasesta. Näin kertoi 19-vuotias Niina

Lue lisää: Kääk, mitä mielipiteitä - Niko Saarinen ruoti Temptation Island Suomi -parit: ”Näyttää siltä, ettei toi poika pelaa edes samaan joukkueeseen – jos mies on nätimpi kuin tyttö…”

janne ja jonna
Kuvaassa keskellä Janne ja hänen oikealla puolella Jonna

Kauden ensimmäisissä bileissä jolta kulta lähtee lapasesta, eikä kyseessä ole suinkaan Niina. Yksi varatuista miehistä nimittäin unohtaa parisuhteensa vain muutaman tunnin jälkeen. Ylilyönnin tekee Janne ja sinkku-Jonna, jotka ajautuvat intohimoiseen kielikoukkuun allasbileiden aikana. 

Kuhertelu jatkuu myös yhteisen yön viettoon.  Jaksossa kuullaan kuinka makuuhuoneessa tapahtuu kiihkeää suutelointia ja huokailua. Lähes varmaa on se, että Tia joutuu tutustumaan miehensä yöllisiin seikkailuihin ensimmäisen iltanuotion aikana. 

- Ei jäänyt kenellekään epäselväksi, että he viihtyvät yhdessä, sinkut kertovat kameroille. 

Lue lisää: Huhut yltyvät: Temptation Island Suomen Juho ja Jenina eivät olekaan oikea pariskunta? "Onhan tämä nyt täyttä p**kaa!"

Janne ja Tia
Kuvassa Janne ja hänen avovaimonsa Tia.

Seuraavana aamuna Janne herää morkkikseen. 

- Herättiin samasta vuoteesta. Toivotaan, ettei Tiia suutu, Janne pohtii kameralle. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin kello 21:00 ja torstaisin kello 21:30.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »