fbq
Telkkari
12.03.2019 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media & seiskan toimitus
niko saarinen
Kääk, mitä mielipiteitä - Niko Saarinen ruoti Temptation Island Suomi -parit: ”Näyttää siltä, ettei toi poika pelaa edes samaan joukkueeseen – jos mies on nätimpi kuin tyttö…”
Telkkari
12.03.2019 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media & seiskan toimitus

Suomalainen tosi-tv-maailma räjähtää jälleen huomenna keskiviikkona (13. maaliskuuta), kun Temptation Island Suomen viides tuotantokausi pärähtää käyntiin kello 21. 

Mukana on liuta sinkkuja sekä viisi pariskuntaa, jotka testaavat suhdettaan viettelevien miesten ja naisten joukossa. Tosi-tv-ammattilainen Niko Saarinen ruotii tuoreessa videoblogissaan kisaan osallistuvat pariskunnat. Hänen rinnallaan nähdään ohjelmassa sinkkuna kilpaileva Jenna Mäkikyrö.

tis

Iiro ja Meiju

- Vaikuttaa sellaisilta lässyiltä, että tuoko ne mitään viihdettä tonne? Mulla on vaan sellainen olo! Musta ne vaikuttavat vähän pyhäkoululaisilta. En saa tästä pariskunnasta otetta. 

Lue lisää: Uhkea Meiju tekee paluun Temptation Islandiin: näin kuumalta hän näytti viime kerralla - tältä hän näyttää nyt!

tis

Jenina ja Juho

- Ensinnäkin miksi he näyttää siltä, ettei toi poika pelaa edes tuohon joukkueeseen. Jos olisi Temptation Island -vähemmistöille, niin toi olis siellä. Jos mies on nätimpi kuin tyttö, niin EI! 

Lue lisää: Huhut yltyvät: Temptation Island Suomen Juho ja Jenina eivät olekaan oikea pariskunta? "Onhan tämä nyt täyttä p**kaa!"

tis

Lotta ja Atso

- He on 19-18 vuotiaita, niin onko ne seurustellut kaksi viikkoa ennen sarjaa? Sitten he menvät saarelle testaamaan suhdettaan, vaikka tuon ikäsenä mikään suhde ei tule kestämään... Veikkaan, että tuo parisuhde päättyy ennen kuin Temptation Islandin ensimmäisen jakson alkutunnari on päättynyt. 

Lue lisää: Suhteen tulikoe! Uusi Temptation Island Suomi -pariskunta kärsi hurjasta mustasukkaisuudesta: ”Saatoin suuttua suunnilleen siitä, että Atso lähti ulos”

tis

Tiia ja Janne

- Tää on Temptation Islandia parhaimillaan, koska katsojilla on lupa arvostella näitä ihmisiä. He kun lähtevät tietoisesti kyseiseen sarjaan. Tiia ja Janne näyttää siltä, että ne on lentokentällä vaan napattu mukaan esittämään pariskuntaa. Mulla ei tuu näistä hyvä fiilis. Musta tuntuu, että yuo tyttö on jopa saaren pahin narttu. 

Lue lisää: ”Kaikkee tulee lähettyy mukaa, ku kuppii ottaa” - tässä Temptation Island Suomi -suhteessa määrää nainen ja se on varma!

 

tis

Vilma ja Juuso 

- Sitten pariskunta, joka ainakin henkilökohtaisesti nostaa mun karvat pystyyn. Sä voit mennä Kymppitonniin tai Big Brother -taloon kaksi kertaa elämässäsi, mutta… Vilma ja Juuso on ollut Temppareissa kerran aikaisemminkin testaamassa parisuhdettaan. Mua henkilökohtaisesti pöyristyttää, että he ovat siellä uudestaan. Olen tavannut siviilissä TIS-pareja, jotka ovat kertoneet etteivät he koskaan lähtisi sinne uudestaan. Sitten siellä on nämä kaksi tolloa ja tossukkaa toistamiseen. Mulla tulee siitä vähän surullinen olo. 

Lue lisää: Saapa nähdä... Temptation Island Suomen riitapukaripari kertoo aikuistuneensa – pettämisestä yhä aivan eri käsitykset: ”Suattaapi olla”

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkona kello 21! 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »