fbq
Telkkari
08.03.2019 20:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
juho ja jenina eli jöbis
Huhut yltyvät: Temptation Island Suomen Juho ja Jenina eivät olekaan oikea pariskunta? "Onhan tämä nyt täyttä p**kaa!"
Telkkari
08.03.2019 20:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -rakkausrealityn viides tuotantokausi alkaa Nelosella ensi viikon maanantaina 11. maaliskuuta. Virallisesti viisi pariskuntaa paljastettiin medialle ja yleisölle muutama viikko sitten.

Keskustelupalstoja ja erityisesti Jodel-sovelluksen Julkkisjuorut- ja Temptation Island -kanavaa seuraavat tiesivät pariskuntien henkilöllisyydet jo kauan ennen pressitilaisuutta. 

Yksi suurimmista keskustelun aiheista sekä TIS-huhuista liittyi tamperelaisiin Jeninaan ja Juhoon. Seiskallekin tuli useita vinkkejä, joiden mukaan pariskunta ei olisi koskaan seurustellutkaan ja näin ollen olisi huijannut koko Temptation Island Suomi -tuotantoa.

Vakavaksi huhut tekee se, että jos ne ovatkin totta, syyllistyisi pariskunta selvään sopimusrikkomukseen. 

Soitimme pariskunnalle, joka kertoi itsekin kuulleensa kyseistä huhuista. 

-Olisiko se ollut loppuvuotta, kun kuulin asiasta ensimmäisen kerran. On aivan älytöntä, että ihmiset levittävät tällaisia valheita. En osaa sano johtuuko se kateudesta vai esimerkiksi silkasta kiusanteosta. Oli miten oli, mutta onhan tämä nyt täyttä paskaa, Juho avaa. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi palaa jälleen - ovatko sinkkunaiset hot vai not? Yksi markkinoi itseään viinanjuojana: "Tää tulee olemaan teidän naisille yhtä piinaa"

Mistä huhut saivat alkunsa?

Juho: En voi sanoa mitään varmaksi, mutta uskon niiden liittyvät siihen, että Temptation Islandiin haettiin uutta paria, yhden peräännyttyä kuvauksista. Juurikin keskustelupalstoilla ja Jodelissa spekuloitiin, että meidät olisi heitetty TIS:stä ulos ”feikkisuhteemme” paljastumisen vuoksi. 

Jenina: Ne lähtivät liikkeelle entisen ystäväni kautta. Meille tuli riitaa ja nyt emme ole enää väleissä. Riitaannuimme sen vuoksi, että ex-ystäväni tykkää tosi paljon Juhosta,.

Huhut eivät siis missään määrin paikkaansa?

Juho: Eivät. Vaikka olemme seurustelleet jo vuoden niin emme ole siitä huolimatta koskaan erityisemmin julkaisseet vaikka yhteiskuvia. Olemme pitäneet suhteemme omanamme, emmekä ole siitä huudelleet koko kylälle, ehkäpä sillä on jotain tekemistä huhujen kanssa. 

Oletteko puhuneet asiasta ohjelman tuotannon kanssa? 

Juho: Kyllä. Jenina on jutellut uudelleenkin tuotannon kanssa asiasta ja asia on sillä selvä. Emme ole joutuneet todistelemaan suhdettamme heille millään tavalla, eikä pitäisikään. Me emme ole huijanneet tuotantoa millään tavalla. 

Jenina: Joo asia on selvitetty. Itse asiassa mua kehotettiin olemaan kommentoimatta mitään tähän asiaan.

Meidän saamiemme vinkkien mukaan olisitte lapsuuden ystäviä?

Juho: Tämäkään ei pidä paikkaansa. Olemme olleet samalla ylä-asteella, mutta emme tunteneet toisiamme, enemmänkin tiesimme toisemme. Jenina on muuttanut Tampereelle Kuopiosta. 

Jenina: Olemme tienneet toisemme yläasteelta…. kun muutin Kuopiosta Tampereelle, niin silloin me oltiin samalla yläasteella. Välillä oli kyllä ihan eri kaveripiirit.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »