fbq
Telkkari
14.12.2019 12:27
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Mari, Josku ja Karim
Temptation Island Suomen kulisseissa superdraamaa - nyt Mari kommentoi tulehtunutta tilannetta!
Telkkari
14.12.2019 12:27
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu, ja kaikki sai alkunsa, kun sinkkuna naisten resortissa ollut Joona kritisoi Joskua ja Karimia sosiaalisessa mediassa aikaisemmin tällä viikolla. Josku suuttui Joonan puheista ja haukkui tätä omissa sosiaalisen median kanavissaan. Josku kutsui Joonaa muun muassa julkisuudenkipeäksi.

Jotta soppa saataisiin kiehumaan kunnolla yli, päätti Santeri heittää pökköä pesään oikein urakalla. Hän julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa pitkän tekstin, jossa Santeri lyttäsi Joskun ja Karimin täysin.

- En tunne Karimia henkilökohtaisesti, joten en voi ruotia häntä ihmisenä. Josefinista tuli jo saarella sellainen fiilis, että hän on ilkeä, itsekeskeinen ja julkisuutta hakeva ämmä. En pitänyt Joskusta yhtään hänen ylimielisen asenteensa vuoksi. En arvosta häntä vieläkään pätkääkään, Santeri latasi.

- Parina Josefein ja Karim ovat kyllä noloja, kun koko ajan julkaisevat jotain, ja ylimielisesti vastailevat kaikkeen. Kauhea uho koko ajan, ja ei hyvää päivää mitä tahtia he ovat edenneet suhteessaan. Kunnon valkoroska-menoa. Kaikista nolointa ovat heidän tatuointinsa, hän jatkoi viitaten Joskun ja Karimin ottamiin rakkaustatuointeihin.

Lue myös: "Ilkeä, itsekeskeinen, julkisuutta hakeva ämmä!" Temptation Island Suomen Santeri pettyi rajusti Joskuun - lue katkera tilitys sanasta sanaan!

 

”Ymmärrän, että tunteet ovat pinnassa”

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan rakkaansa Väpän kanssa testannut Mari kertoi oman mielipiteensä tilanteesta vieraillessaan TIS-Jennan Iltaroviossa. Mari on seurannut sosiaalisessa mediassa käytyjä keskusteluja suruissaan.

- Olen ollut siitä vähän surullinen. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Joskusta ja Karimista. Minua harmittaa se, että osa Tempparit-perheestämme on kääntänyt selkänsä Joskulle ja alkanut haukkua häntä. Se on ollut ikävää, koska voisimme pitää yhtä. Kaikista ei tarvitse pitää. Mutta tämä on ollut ikävää, Mari sanoi.

Katso myös: Oho, Temptation Island Suomen Mari muutti hiustyyliään todella radikaalisti - kuva!

Temptation Island Suomen jaksojen seuraaminen on ollut rankkaa etenkin parisuhteitaan testanneille. Mari yrittää ymmärtää Joskun ja Karimin kritisoijia.

- Ymmärrän sen, että tunteet ovat pinnassa. Välillä tulee sanottua asioita, joita ei tarkoita.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »