Uutiset
Katso kuva!

Oho, Temptation Island Suomen Mari muutti hiustyyliään todella radikaalisti - kuva!

13.12.2019 18:09

Temptation Island Suomen räväkkä Mari teki radikaalin tyylimuutoksen.

Mari nähtiin kohutussa parisuhdeohjelmassa oranssissa hiusvärissä, mutta nyt hänen hiustyylinsä on muuttunut entistä räväkämmäksi. Mari on nimittäin värjännyt hiuksensa räikeän lilaksi ja keltaiseksi.

Lue myös: Marin ja Väpän suhde kesti pettämisen ja sekoilun Temptation Island Suomessa - liikuttava avautumien somessa: "Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekaisin, mutta mulla on hyvä olla"

TIS-Mari

Marin Instagram-tilin perusteella hän vaihtaa hiustyyliään melko tiuhaan tahtiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voi luoja me oltiin tässä vaiheessa väsyneitä, rikkinäisiä, sekasin ja peloissaan mutta samaan aikaan äärimmäisen onnellisia et meillä on toisemme ja se riittää. Tämä kuvahan on siis otettu vikan iltanuotion jälkeen kun olimme pitkästä aikaa taas nähnyt toisemme. Temppareiden jälkeen on ollut ylämäkiä välillä liikaakin niin että jopa kelasin päättää yhdessä vaiheessa tän suhteen, mut sovittiin et katsotaan kausi loppuun ja jos sen jälkeen on fiilis et tää ei toimi niin mietitään uudelleen. Mutta se miten ollaan toistemme kiukuttelut, itkemiset yms ohjelman pyöriessä ymmärretty ja annettu toisillemme tilaa olla vihasia ja surullisia on näyttänyt mulle sen että tässä on sitä jotain mitä en ees tiennyt olevan olemassa. Se miten me pystytään keskustelemaan asioista ja ymmärtämään toistemme ajatukset vaikka ne välillä eroaa toisistaan todella paljon, on niin upeeta ja tuntuu niin hyvältä, kukaan ei oo koskaan ymmärtänyt mua ja mun järjen juoksua niin kuin Väpä. Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekasin, mut mulla on hyvä olla tässä ja se todellakin riittää ❤️ Tarkemmin jos ajattelen en oikeastaan edes halua alkaa selittelemään tätä suhdetta maailmalle ja sitä miks me kaiken ton jälkeen ollaan yhdessä koska mä tiedän että sivusta seuraajan silmin tää näyttää kaikelta muulta kun onnelliselta parisuhteelta, tätä on varmasti todella vaikea ymmärtää sillä itsekin välillä pohtinut että eihän tää nyt vaan voi toimia ja olla tervettä, mut mä tiedän mitä on olla onneton ja elää huonossa suhteessa ja tää ei ole sitä. Edelleen katsotaan päivä kerrallaan enkä voi varmaksi sanoa että tämä kestäisi kuolemaan saakka, ei mihinkään voi luottaa 100% koskaan, mutta mä luotan tähän hyvään ja tyytyväiseen fiilikseen mikä on ja elän tässä hetkessä, rakas sinun vierellä! Välillä musta tuntuu että vihaan sua, vihaan itseäni ja vihaan meitä, mut mikäpä tunne oiskaan yhtä lähellä rakkautta kuin viha? Vihataan ja rakastetaan toisiamme myötä- että vastoinkäymisissä ❤️ Kiitos kaikille jotka on ollut mukana tässä reissussa, tuotannosta katsojiin saakka, kiitos itselleni, kiitos Väpälle ja kiitos meidän saaren houkutuksille sekä muille pariskunnille, Thaimaan lämmölle, Sami Kuroselle, Kiitos rakkaudelle ❤

A post shared by ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤡

A post shared by ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~I got lost in this feeling I got lost in nirvana~ #throwbacktosummer

A post shared by ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbtosummer2k16 ☀️ sillon joskus kun EI tarvinnut kysyä #WhereIsThePurple

A post shared by ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) on

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!