fbq
Uutiset
12.12.2019 15:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
ssanteri
"Ilkeä, itsekeskeinen, julkisuutta hakeva ämmä!" Temptation Island Suomen Santeri pettyi rajusti Joskuun - lue katkera tilitys sanasta sanaan!
Uutiset
12.12.2019 15:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu. Kaikki sai alkunsa aikaisemmin tällä viikolla, kun sinkku-Joona sohaisi ampiaispesää kritisoimalla Joskua ja Karimia sosiaalisessa mediassa. Joonan sanat menivät tunteisiin erityisesti Joskulla, joka päätti sivaltaa miestä omalla Instagram-tilillään, ja syyttää tätä julkisuudenhakuisuudesta. 

Temptation Island Suomen kulisseissa kuohuu – Joonalta raju tylytys Joskusta ja Karimista: ”Aika räjähdysherkkä aihe”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sane (@sanekoo) jakama julkaisu

"Kunnon valkoroska-menoa" 

Nyt myös Santeri on laittanut lusikkansa soppaan. Mies jakoi mielipiteensä kaikelle kansalle keskiviikkona 12.12.

- En tunne Karimia henkilökohtaisesti, joten en voi ruotia häntä ihmisenä. Josefinista tuli jo saarella sellainen fiilis, että hän on ilkeä, itsekeskeinen ja julkisuutta hakeva ämmä. En pitänyt Joskusta yhtään hänen ylimielisen asenteensa vuoksi. En arvosta häntä vieläkään pätkääkään. 

Eikä tässä kaikki. Santeri kertoo, että jaksoja katsoessa hän on tullut siihen tulokseen, että Josku epärehellinen ja selkärangaton ihminen. 

- Parina Josefein ja Karim ovat kyllä noloja, kun koko ajan julkaisevat jotain, ja ylimielisesti vastailevat kaikkeen. Kauhea uho koko ajan, ja ei hyvää päivää mitä tahtia he ovat edenneet suhteessaan. Kunnon valkoroska-menoa. Kaikista nolointa ovat heidän tatuointinsa, Santeri kirjoittaa ja viittaa siihen, että pariskunta on tatuoinut toistensa nimet ihoonsa. 

Karimista ja Joskusta on kirjoitettu erityisesti anonyymilla keskustelupalstalla Jodelissa. Myös Karim itse on käynyt vastaamassa ihmisten kysymyksiin. 

- Sitten vielä se, että he yrittävät koko ajan ylistää itseään Jodelissa, niin tekee tästä koko tapauksesta niin säälittävän, ettei voi kun tuntea myötähäpeää. 

Temptation Island Suomessa rakastuneet Josku ja Karim muuttivat yhteen ja ottivat parisuhdetatuoinnit: "Sormus on jo ostettu!"

josku ja karim

Josku loukkaantui ja sivalsi takaisin

Loppujen lopuksi Santeri kuitenkin toivoo pariskunnalle kaikkea hyvää. 

Onnittelut eivät kuitenkaan lämmittäneet Josefinia, joka julkaisi seuraajilleen vastineen.

- Ensinnäkin mun mielestä on todella epäkypsää, että 26-vuotias mies haukkuu sosiaalisessa mediassa itselleen tuntematonta ihmistä ämmäksi vain sen vuoksi, että hänellä on tuli henkilöstä huono fiilis. Kolmanneksi mä en ole kommentoinut mitään sun ja Even suhteesta. Meidän tatuoinnit ovat meidän iholla ja se on meidän kahden välinen asia, ei sun. PS. Kumpikaan meistä ei omista Jodelia.

- Ilmeisesti et oikein pidä musta, mutta oisit voinut hoitaa asian paljon paremmin. Olisit voinut laittaa viestiä, mutta sen sijaan päätit haukkua minut somessa, Josku päättää avautumisensa. 

Tämän jälkeen Santeri puolestaan julkaisi valokuvan, jonka yhteydessä hän kertoo Joskun laittaneen hänelle viestiä. 

- Voisin melkein julkaista noi Josefinin lähettämät viestit, mutta pysyn aikuisena. Mun puolesta asia on käsitelty, ja hän saa puhua mitä puhuu.

Santeri myös pahoitteli myöhemmin ämmä-haukkumasanan käyttöä.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »