fbq
Telkkari
13.03.2019 21:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
jenina ja iiro
Temptation Island Suomi alkaa rytinällä – nakuilua ja actionia makuuhuoneessa: ”Eiks yöks voi ottaa mikin pois päältä?”
Telkkari
13.03.2019 21:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen uunituoreen tuotantokauden ensimmäinen jakso sai ensi-iltansa keskiviikkona 13. maaliskuuta. Tunnin pituisen jakson aikana nähtiin kosteat teemabileet, joiden aikana yksi jos toinen varattu mies löysi yhteyden kuuman sinkkukaunottaren kanssa. 

Tyttöystävänsä Meijun kanssa saarelle saapunut Iiro iskee silmänsä tummahiuksiseen Janinaan

- Mulla ei ole suunnitelmaa siihen, miten aion tutustua ihmisiin. Aion mennä fiiliksen mukaan. Jos jonkun kanssa juttua riittää pidempään niin jutellaan ja sitten mihin mennään, Iiro kertoo kameroille. 

Lue lisää: Kääk, mitä mielipiteitä - Niko Saarinen ruoti Temptation Island Suomi -parit: ”Näyttää siltä, ettei toi poika pelaa edes samaan joukkueeseen – jos mies on nätimpi kuin tyttö…”

meiju iiro
Kuvassa Iiro ja hänen tyttöystävänsä Meiju 

Lue lisää: Uhkea Meiju tekee paluun Temptation Islandiin: näin kuumalta hän näytti viime kerralla - tältä hän näyttää nyt!

Fiilis näyttää kehkeytyvän aivan oikeaksi yhteydeksi, sillä pari päätyy illan aikana istumaan sylikkäin. Sen lisäksi Iiro ja Janina vetäytyvät altaan reunalle keskustelemaan kahdestaan.

Juttutuokion aikana Iiro laukoo uudelle mielitietylleen todella imartelevia kommentteja. Hän esimerkiksi kertoo kaunottarelle, että jos hän ei olisi varattu, niin tilanne olisi todella erilainen.  

On kiva flirttailla takaisin päin ja se on hauskaa, Iiro kertoo haastattelussa. 

Kaksikon ilta jatkuu samaan makuuhuoneeseen ja vieläpä ensimmäisenä iltana. Samaan aikaan, kun Janina riisuu kylpytakkia pois päältään, on Iirolla tärkeä kysymys. 

-Eiks yöks voi ottaa mikin pois päältä? Iiro kysyy videolla. 

Katsojille jää tuhat kysymystä, sillä jakosssa ei nähdä päätyvätko Iiro ja Janina viettämään yön samassa sängyssä. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin kello 21.00 ja torstaisin kello 21.30.