fbq
Telkkari
09.09.2020 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen
TIS-Sonja
Rohkeilla kuvilla kohauttanut TIS-sinkku Sonja, 18, valmistautuu syksyn ylioppilaskokeita varten: "Semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään"
Telkkari
09.09.2020 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen

18-vuotias Sonja on yksi uuden Temptation Island Suomi -kauden sinkkuista. 

Seiska uutisoi viime viikolla, että Sonja julkaisee rohkeita kuvia suositulla OnlyFans-sivustolla. Nuori viettelijätär kertoi Temptation Island Suomen lehdistötilaisuudessa, mikä sai hänet perustamaan tilin. 

Lue myös: Oho, Temptation Island -sinkkukaunotar Sonjasta, 18, rohkeita kuvia julki K18-sivustolla: poseeraa alasti maksua vastaan - katso!

- Tykkään ottaa itsestäni kuvia, ja minusta on kivaa, että on sivustoja, joissa ihmiset tykkäävät käydä katsomassa kuviani. Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä se raha on isoin syy siihen, miksi luon sisältöä sinne, Sonja paljasti Seiskalle.

- Olen nuoresta asti tottunut tietynlaiseen elämäntyyliin, ja raha on minulle tärkeä asia. Onlyfans mahdollistaa sen, että voin rahoittaa elämäntyylini.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

Sonja

Viimeiset ylioppilaskirjoitukset tulossa

Tällä hetkellä Sonja valmistautuu syksyn ylioppilaskirjoituksiin. 

- Miulla alkaa viimeiset ylioppilaskirjoitukset ensi viikolla, ja sitten valmistun.

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

- Ihan rehellisesti sanottuna en ole lukenut kokeita varten hirveästi. Että semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään, Sonja naurahti.

Sonja kertoi, miksi hän päätti hakea mukaan kohuttuun tosi-tv-ohjelmaan.

- Minulla oli niin tylsää, että päätin hakea mukaan. Olen ollut kolme vuotta koulussa, ja sitten tämä kesä oli tulossa, ja mietin, että ei taaskaan ole mitään tekemistä. Mietin vain, että ihan sama, pakko kokeilla jotain muuta. 

- Olin katsonut aikaisemmat kaudet, ja niiden perusteella sinkuilla oli tosi hauskaa. Halusin myös ehkä löytää uusia kavereita, kun vaikutti siltä, että niillä edellisten kauden sinkuilla on läheiset välit edelleen.

Lue myös: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

Sonja
Sonja halusi löytää uusia kavereita ohjelman kuvauksista.