Katso videot!

Temptation Island Suomen Eveliina ja Santeri elävät avoimessa suhteessa: Vieraissa käynti ei ole tullut yllätyksenä!

24.09.2019 16:06

Temptation Island Suomen kuudennella tuotantokaudella nähdään ensimmäistä kertaa pariskunta, joka elää avoimessa suhteessa. Tamperelaiset Eveliina, 22, ja Santeri, 26, tapasivat toisensa nettideittailun maailmassa. 

- Meistä ei kumpikaan ollut ollut aikaisemmin avoimessa suhteessa. Se taisi tulla tuon väliamatkan mukana, Santeri kertoo. 

tissuomi

Lue lisää: Temptation Island Suomi-parit julki! Marin mies Eero oli exän hyvä kaveri: "Humalassa lähennyttiin, lennosta vaihto"

Ennen yhteenmuuttoa Eveliina asui Lappeenrannassa ja Santeri Tampereella. 

- Pohdimme kuinka etäsuhde sopii meille, ja Eveliina taisi ottaa avoimen suhteen sitten esille, Santeri jatkaa. 

- Emme ole koskaan joutuneet käsittelemään pettämistä, sillä toiselle ei ole ikinä tullut yllätyksenä, kun toinen on käynyt vieraissa. Se meni aika luonnollisesti, Eveliina avaa. 

Santeri kertoo, että avoimen suhteen alussa hän kävi kuitenkin läpi hyvinkin erilaisia tunnetiloja. 

- Kun se oli uusi juttu, niin itselle se oli ainakin prosessi. Alkuun saattoi kokea erilaisia tunneskaaloja, jos kuuli Even käyneen jossain. Sitä saattoi olla mustasukkainen, kiukkunen ja surullinen, mutta kuitenkin voin aina luottaa siihen, että Eve tulee kotiin. 

Temptation Island Suomi Nelosella 9. lokakuuta alkaen! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!