Temptation Island Suomi-parit julki! Marin mies Eero oli exän hyvä kaveri: "Humalassa lähennyttiin, lennosta vaihto"

24.09.2019 13:42

Temptation Island Suomi -ohjelman tuotantokaudella nähdään Äänekoskelta kotoisin oleva pariskunta. Puolitoista vuotta seurustelleet Mari, 21, ja Eero "Väpä", 21, kertoivat Seiskalle, että heidän suhteensa alkutaival oli myrskyisä. Mari kun seurusteli ennen Väpän kaverin kanssa. 

- Väpä oli ollut minusta kiinnostunut jo pidemmän aikaa. Kun oma suhteeni alkoi menemään vähän huonommin niin sattuneesta syystä, yllättäen humalassa, lähennyttiin sitten. Siinä tapahtui sellainen lennosta vaihto, Mari summaa. 

tis-pari

- No ei tässä nyt enää yhtä hyviä kavereita olla. Olemme kuitenkin väleissä, että moikkaamme kuin tapaamme.  Ihan ymmärrettäväähän se on, Väpä kertoo.

- Silleen tilanne on ihanteellinen, että pystymme tulemaan kaikki toimeen. Vaikka exälläni, ja tehtiin paskamainen tilanne, hän kuitenkin ymmärsi sen ja pystyi antamaan anteeksi, Mari 

Temptation Islandilla Marin ja Väpän rajat olivat selkeät. Mikäli seksiä harrastetaan, se tarkoittaa eroa. Nähtäväksi jää kuinka pariskunnan käy.

Temptation Island Suomi Nelosella 9. lokakuuta alkaen! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!