Katso kuvat!

Tässä ovat Diili-kilpailijat – mukana Bimbo-tv:stä tuttu povipommi Sointu Borg: ”Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella”

Telkkari | 03.02.2021 17:30

Kotimaiseen televisiotarjontaan palaavan Diili-ohjelman kilpailijat julkaistiin tiistaina 2. helmikuuta. Ohjelman uutena pomona oleva radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa, 42, etsii yritysimperiumiinsa kehitysjohtajaa 14 kilpailijan joukosta. 

Titteliä tavoittelevien joukosta löytyy muutamia julkisuudesta tuttuja kasvoja, kuten Bimbo Oy -ohjelmassa nähty tapahtumayrittäjä Sointu Borg, 28, ja Blokess-sketsiryhmästä tuttu somespesialisti Martin Kalliola, 30. 

Muihin kilpailijoihin kuuluvat toimittaja Heidi Holmavuo, 38, ravintolajohtaja Jenni Pirhonen, 35, tuotepäällikkö Sebastian Franckenhaeuser, 29,  motivaatiopuhuja Janne Immonen, 40, sisustusarkkitehti Helena Hallanoro, 53, markkinoinitiyrittäjä Petri Matero, 43, palvelutuottaja Pasi Karjalainen, 49, yrittäjä Ariel Keisa, 25, operatiivinen johtaja Markus Loukaskorpi, 37, markkinoinitivalmentaja Emma Kolppanen, 37, tapahtumasuunnittelija Taru Kaartinen, 24, ja toimitusjohtaja Inka isotalo, 36. 

Lue myös: Jaajo Linnonmaalla yllätys tulevalle Diili-voittajalle: Pöytälaatikossa odottaa!

Heidän bisnestaitojaan arvioivat Jaajon kanssa neuvonantajat Toni Lähde ja Noora Fagerström.

diili_kausi_1_promo_noora_fagerstrom_jaajo_linnonmaa_toni_lahde_04_kuvaaja_henri_kuntz
Diilin tuima kolmikko Noora Fagerstrom, Jaajo Linnonmaa ja Toni Lähde. Kuva Henri Kuntz

Heidi Holmavuo

Karhuryhmä-kirjan kirjoittaja ja toimittaja Heidi on koulutukseltaan ensihoitaja, ja hän on tehnyt vuosia töitä pelastuslaitoksella. Hän uskoo erottuvansa hyvällä tavalla muista kilpailijoista erikoisella taustallaan. Kilpailuun hän osallistuu, koska tahtoo kehittää itseään poistumalla omalta mukavuusalueeltaan. 

diili_kausi_1_promo_heidi_holmavuo_01_kuvaaja_saku_tiainen
Kilpailija Heidi on kotoisin Tampereelta. Kuva Saku Tiainen.

Martin Kalliola 

Espoossa asustava entinen ammattilumilautailija Martin työskentelee nykyisin somekouluttajana. Hän on tullut tunnetuksi myös Blokess-sketsiryhmästä, minkä takia hän ei kameroita pelkää. Martinin vahvuuksia ovat hänen laajat kontaktiverkkonsa ja sosiaalisen median suhteensa sekä kiinnostus tietotekniikkaa kohtaan. Martin on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti. 

Lue myös: Isä opetti bisnesmieheksi! Diili-pomo Jaajo Linnonmaalla on 11 firmaa! 

- Mulla on yks vaihde, ja se on täysiä! Martin kuvailee.

diili_kausi_1_promo_martin_kalliola_01_kuvaaja_saku_tiainen
Huumorimiehen Blokess -sketsiryhmä on suosittu sosiaalisessa mediassa. Kuva Saku Tiainen.

Jenni Pirhonen

Jenni on 18 ravintolan General Manager Helsinki-Vantaan lentokentällä. Johtoasemassa oleva Jenni on jatkanut uraansa määrätietoisesti lukioajoista asti, kun työskenteli McDonalds-ravintolaketjussa. Hän on valmis heittäytymään uusiin haasteisiin ja tavoittelee voittoa täysillä.       

diili_kausi_1_promo_jenni_pirhonen_01_kuvaaja_saku_tiainen
Jenni on kotoisin Hollolasta. Kuva Saku Tiainen.

Sebastian Franckenhaeuser

Kunnallispolitiikassa mukana oleva tuotepäällikkö Sebastian on todellinen monitoimimies. Hän on liiketoiminnan johtajuuden lisäksi mukana useissa luottamustoimissa ja kunnallispolitiikassa hyvin aktiivinen. Koulutukseltaan hän on tradenomi, ja uskoo virheistä oppimiseen. 

- Älä tee koskaan samaa virhettä kahdesti. 

diili_kausi_1_promo_sebastian_franckenhaeuser_01_kuvaaja_saku_tiainen
Sebastian on Helsingistä. Kuva Saku Tiainen.

 

Janne Immonen

Janne on maailmalta oppeja kerännyt motivaatiopuhuja, omakustannekirjailija, hotellin omistaja ja suosittu tubettaja, jonka mainetta niittänyt slogan kuuluu ”Rock your day!”. Hän onkin kilpailun pomon Jaajon fani ja tavoittelee kilpailussa unelmatyötään. 

diili_kausi_1_promo_janne_immonen_01_kuvaaja_saku_tiainen
Varkaudesta kotoisin oleva motivaatiopuhuja. Kuva Saku Tiainen.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa antoi jo ensimmäiset potkut Diili-ohjelmassa: "Alisuorittamista ei anneta anteeksi" - katso kuva tyylikkäästä bisnes-Jaajosta!

Helena Hallanoro

Sisustusarkkitehtina ja esimiehenä työskennellyt Helena on tehnyt uraansa pitkin maailmaa. Hänellä on kokemusta Yhdysvalloista, Japanista ja Dubaista, minkä takia hänen vahvuuksiinsa kuuluu ymmärrys kansainvälisistä työyhteisöistä ja bisneskulttuurista. Helena kuvailee itseään rohkeaksi heittäytyjäksi ja uskoo siihen, ettei tule katumaan mitään kisan aikana. 

diili_kausi_1_promo_helena_hallanoro_03_kuvaaja_saku_tiainen
Helena on helsinkiläinen, Kuva Saku Tiainen.

Petri Matero

Markkinointiyrittäjänä työskentelevä Petri on luova persoona, sillä hän on pärjännyt mainosmaailmassa ja harrastaa intohimoisesti rock-musiikkia. Hän uskoo, että kohtalo seuraa tekoja, ja samaa linjaa seuraa miehen motto. 

- Ole oma itsesi, laita aina kaikki peliin ja anna osaamisesi ja uteliaisuutesi hoitaa loput.

diili_kausi_1_promo_petri_matero_01_kuvaaja_saku_tiainen
Petri on lähtöisin Kajaanista. Kuva Saku Tiainen.

Sointu Borg

Parhaiten Bimbo Oy -ohjelmasta tunnettu Sointu on toiminut yrittäjänä jo jonkin aikaa. Hän on lukenut itsensä kauppatieteiden maisteriksi ja pyörittää emännöinti- ja vip-tapahtumayritystään. Sointu pitää kilpailuvahvuuksinaan laajaa kontaktiverkostoaan. 

- Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella, Sointu kertoo motokseen. 

diili_kausi_1_promo_sointu_borg_01_kuvaaja_saku_tiainen
Sointu on kotoisin Helsingistä. Kuva Saku Tiainen.

Pasi Karjalainen 

Pitkän uran yrittäjänä tehnyt Pasi pyörittää nykyisin kolmea hammaslääkärikeskusta. Hän on elämänkoulun käynyt myyntitykki, joka tykkää ottaa riskejä. Pasi haluaa todistaa kaikille, että myös ilman koulutusta voi ponnistaa pitkälle maailmassa. Mottonsa hän on lainannut suoraan Rocky Balboa -elokuvasta. 

- It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward!

diili_kausi_1_promo_pasi_karjalainen_01_kuvaaja_saku_tiainen
Pasi on kotoisin Tampereelta. Kuva Saku Tiainen.

Lue myös: Oho! Jaajo Linnonmaa on uusi Diili-pomo - ruutuun palaavassa suosikkiohjelmassa haetaan kehitysjohtajaa Jaajon firmaan! 

Ariel Keisa

Ylioppilaaksi kouluttautunut Ariel omistaa taksi- ja logistiikka-alan yrityksen, joka työllistää parikymmentä ihmistä. Omistajuuden lisäksi hän on osakkaana kahdessa start up -yrityksessä, joihin hän aikoo keskittyä tulevaisuudessa enemmän. 

- Elämä on yrittämistä, Ariel kertoo motokseen. 

diili_kausi_1_promo_ariel_keisa_01_kuvaaja_saku_tiainen
Ariel on helsinkiläinen. Kuva Saku Tiainen.

Marko Loukaskorpi

Marko työskentelee Helsingin yliopiston Tiedekulman operatiivisena johtajana, minkä toimintaa ja tapahtumia hän pyörittää. Kauppatieteiden maisterilla on myös osaamista teatteritaiteesta, ja näkeekin vahvuudekseen yhdistellä luovuutta ja bisnesälyä. 

diili_kausi_1_promo_marko_lounaskorpi_01_kuvaaja_saku_tiainen
Marko on intohimoinen matkustelija. Kuva Saku Tiainen.

Emma Kolppanen

Kauppatieteiden maisteriksi kouluttautunut Emma on tehnyt uransa aikana HR-töitä, markkinointia ja vastannut koulutusteknologiasta. Emma nauttii jännityksestä ja haluaa haastaa itsensä lisäksi kilpakumppaninsa. Emma onkin valinnut elämänmottonsa Minna Canthin sanoista. 

- Kaikkea muuta kunhan ei vaan nukkuvaa puolikuollutta elämää.

diili_kausi_1_promo_emma_kolppanen_01_kuvaaja_saku_tiainen
Emma on kotoisin Espoosta. Kuva Saku Tiainen.

Lue myös: Muistatko Diili-ohjelmasta tutun julkkispapin?! Tältä Marianne Heikkilä näyttää nyt! 

Taru Kaartinen

Kilpailun nuorin osallistuja Taru pyörittää omaa hää- ja tapahtumasuunnitteluryitystään. Hän on rempseä ja puhelias Lapin likka, joka on koitutunut hyvin Helsinkiin. Luonteeltaan Taru on tiimipelaaja ja kannustaa aina muita parhaaseen suoritukseen. 

diili_kausi_1_promo_taru_kaartinen_01_kuvaaja_saku_tiainen
Taru on kaikkien aikojen nuorin Diili-kilpailija. Kuva Saku Tiainen.

Inka Isotalo

Inka on aiemmin kiertänyt maailmaa miehensä, moottoriurheilija Mika Kallion asioidenhoitajana. Kauppatieteiden maisteri on oppinut matkailunsa aikana neuvottelutaitoja ja luonut itselleen suureen kontaktiverkoston. 

diili_kausi_1_promo_inka_isotalo_01_kuvaaja_saku_tiainen
Inka on kotoisin Helsingistä. Kuva Saku Tiainen. 

Diili maanantaisin 22.2. alkaen Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!