Katso kuvat!

Jaajo Linnonmaa antoi jo ensimmäiset potkut Diili-ohjelmassa: "Alisuorittamista ei anneta anteeksi" - katso kuva tyylikkäästä bisnes-Jaajosta!

Telkkari | 07.10.2020 17:02

Tv-ruutuihin palaavan Diili-ohjelman kuvaukset ovat alkaneet. Hjallis Harkimon, 66, pomosaappaisiin astunut start up -yrittäjä ja radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, 42, on ehtinyt jo antaa uuden tuotantokauden ensimmäiset potkut. Jaajo paljasti asian Instagram-tilillään. 

Kuvassa tyylikäs Jaajo poseeraa yhdessä neuvonantajiensa Toni Lähteen ja Noora Fagerströmin kanssa.

- Nyt on Diilin kuvaukset alkaneet ja ekat potkut annettu. Itselle konkretisoitunut se, että tätä parempaa mahdollisuutta löytää unelmien työkaveri ja kumppani ei varmasti tule. Kun hakijoita oli tuhansia ja heistä karsittu ohjelmaan parhaat, niin odotukset on korkealla, Jaajo kertoo.  

Lue myös: Outo sotku Aamulypsyn ympärillä! Jaajo tiedotti suosikkiohjelman paluusta - ohjelmapäällikkö tiukan vähäsanaisena tauosta: "Kuunnelkaa huomenna"

Radiojuontajasta on ollut mahtavaa seurata lahjakkaiden ja intohimoisten kilpailijoiden suorituksia. Osallistujat ovat laitettu kovaan syyniin Jaajon mukaan, mistä on seurannut kaaosta. 

- Alisuorittamista ei anneta anteeksi, vaan nyt pitää loistaa, Jaajo julistaa. 

Politiikkaan?

Jaajon julkaiseman kuvan kommenttikentässä kaavaillaan jo radiojuontajan siirtymistä politiikan pariin. Yrittäjä Aleksi Valavuori, 41, ehdottaa Jaajoa pyrkimään presidentiksi. 

- Kai tiedät, että tuosta seuraava vaihe on presidentinvaalit? Aleksi kysyy viitaten Yhdysvaltain Diiliin, jota veti Donald Trump, maan nykyinen presidentti.

Diili-ohjelman uuden pomon neuvonantajina ovat yrittäjät Toni Lähde ja Noora Fagerström. Toni on Jaajon pitkäaikainen yhtiökumppani. Noora on maineikkaan Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja. 

Lue lisää: Oho! Jaajo Linnonmaa on uusi Diili-pomo - ruutuun palaavassa suosikkiohjelmassa haetaan kehitysjohtajaa Jaajon firmaan!

Kolmikko etsii sarjassa Jaajon yritysimperiumiin kehitysjohtajaa.

Diili esitetään Nelosella ja Ruudussa ensi vuoden puolella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on

Lue myös: Mystisesti eetteristä kadonnut Aamulypsy palasi radioon ilman yhtä juontajaa - Jaajo Linnonmaa paljasti syyn epämääräiselle hiljentymiselle: ”Käytiin koronatesteissä” 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:
diilijaajo linnonmaaToni LähdeNoora FagerströmALEKSI VALAVUORIinstagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!