Telkkari

Oho! Jaajo Linnonmaa on uusi Diili-pomo - ruutuun palaavassa suosikkiohjelmassa haetaan kehitysjohtajaa Jaajon firmaan!

03.09.2020 09:17

Suosittu Diili-ohjelma palaa tv-ruutuihin ensi vuonna. Tällä kertaa ohjelmaa esitetään Nelosella ja Ruudussa.

Ohjelman uudella kaudella Diili-pomon saappaisiin astuu Radio Suomipopin juontajatähti ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa. Nelonen tiedotti asiasta torstaina. Jaajo korvaa ohjelman pomona Hjallis Harkimon, joka johti Diiliä vuosikausia.

Tiedotteen mukaan ohjelmassa on tarjolla unelmien työ Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana sekä todellinen näköalapaikka start up -maailmaan.

- Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista, Linnonmaa arvioi tiedotteessa,.
 
Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.
 
- Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja.

Jaajo Diili

Nelosen tiedotteen mukaan haku ohjelmaan on alkanut. Ohjelmaa ja hakuprosessia kuvaillaan tiedotteessa seuraavasti:

"Kaikkien aikojen työhaastatteluun pääsee osallistumaan tarkoin valittu joukko kilpailijoita. Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät bisnestaidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana."
 
- Olen itsekin yrittäjänä vasta urani alussa, ja toivon, että pystyisin innoittamaan sellaisia katsojia, jotka ovat kiinnostuneet oman firman perustamisesta. Mulle yrittäminen on antanut valtavasti, ja haluan tuoda Diilissä esille sen hyvät ja huonot puolet. Diilin johtoryhmässä rinnallani on mahtavat neuvonantajat, joiden kanssa pystymme kannustamaan kilpailijat todella haastamaan itsensä, Jaajo sanoo tiedotteessa.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!