fbq
Telkkari
10.10.2019 17:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
Temptation Island
TIS-sinkkukaunotar Marina rinnat paljaana ja avointa suuseksiä! Temptation Island -pariskunta Eve ja Santeri yltyivät himoihin - iltanuotiolla viileät reaktiot: "On sitten varmaan sekstailtu!"
Telkkari
10.10.2019 17:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen kuudes tuotantokausi alkoi keskiviikkona rajuin kääntein. Ohjelmassa neljä varattua pariskuntaa altistuu sinkkujen viettelyksille kolmen viikon ajaksi, ja jo uuden kauden avausbileissä nähtiin todella rohkeaa ja kuumaa sutinaa.

Eniten himoilleen antautuivat avoimessa suhteessa olevat Eve, 22, ja Santeri, 26, jotka molemmat päätyivät intiimiin kanssakäymiseen ensimmäisten bileiden aikana.

Lue lisää: Temptation Island Suomen Eveliina ja Santeri elävät avoimessa suhteessa: Vieraissa käynti ei ole tullut yllätyksenä!

"Olin runkkumestari"

Eve päätyi kylpyammeeseen Rassen kanssa ja Rassen kertoman mukaan Eve antoi hänelle suuseksiä.

- Eve teki eilen mulle hyvin selväksi, että heillä on avoin suhde. Se tuli hyvin selväksi. Sanotaan näin, että Eve ainakin tykkäsi nuolla mehujäätä tuolla eilen - niinku tätä, kirjaimellisesti, Rasse kertoi ja osoitti haaroväliään.

Rasse päätyi suuseksiin Even kanssa.
Rasse päätyi suuseksiin Even kanssa.

Myös muut asukkaat kiinnittivät aktiin huomiota, sillä se tapahtui yhden huoneen kylpyammeessa muiden ollessa lähellä.

- Viivi! Olitko se sä, joka halusi nähdä, kun Eve panee. Tule tule! Josefin huusi

Eve myönsi tapahtuneen illan päätteeksi Marille. Hän kertoi saaneensa "osittaista seksiä".

- Mä joudun aina tekee kaiken duunin. Mä kuule olin vaan runkkumestari siinä vaiheessa, Eve sanoi.

Lue myös: Yllätyspaljastus! Suomalainen huippu-urheilija viettelee sinkkuna Temptation Islandissa - varattu kaunotar syttyi heti: "Onhan tää melkoinen mahdollisuus!"

Evellä ja Santerilla on avoin suhde.
Evellä ja Santerilla on avoin suhde.

"Vähän pussailtiin"

Myös Santeri oli vauhdissa avausbileissä. Hän päätyi helliin hetkiin vaalean Marinan, 20, kanssa. Kaksikko suuteli vuoteen lähettyvillä ja päätyi lopulta nukkumaan yhdessä.

Marina heräsi Santerin viereltä rinnat paljaana. Samassa sängyssä oli loppuyön nukkunut myös varattu Eero eli "Väpä".

Marina heräsi Santerin vierestä.
Marina heräsi Santerin vierestä, kun Sami Kuronen tuli herättelemään.

- Santerin kanssa vähän pussailtiin. Vaikea sanoa, mihin ne välit menee, Marina kertoi.

- Mun iltahan meni oikein hyvin. Olin kiltisti, vaikkei olis pitänyt olla. Se meni oikein hyvin, Santeri puolestaan sanoi.

Lue myös: Tällaisia uudet Temptation Island Suomi -pariskunnat ovat: lupa harrastaa seksiä, kolme eroa kahdessa vuodessa...

Marinan ja Even kanssa samassa sängyssä yritti nukkua myös Väpä (vas.), joka lopulta putosi sängystä Marinan tuuppaamana.
Marinan ja Santerin kanssa samassa sängyssä yritti nukkua myös Väpä (vas.), joka lopulta putosi sängystä Marinan tuuppaamana.

"Vähän kyseenalaisia"

Iltanuotiolla Eve ei ollut kovinkaan suunniltaan Santerin käytöksestä, vaikka hän jäikin hieman miettimään Santerin antamaa läheisyyttä Marinalle. 

- Siellä oli vähän sellaisia kyseenalaisia, mitkä jäi vähän silleen, että whaaat. Hämmentää. Ja kyllä siellä oli pussailtu, ja kyllä mä ehkä vähän osasin sitä odottaa. Kyllä se sit kuitenkin yllätti, Eve sanoi.

Santeri ei sen sijaan saanut nähdä iltanuotiovideolla sitä, kun Rasse ja Eve puhuivat harrastamastaan suuseksistä, mutta viittauksia seksiin videolla silti annettiin. 

- Siellä on varmaan sitten sekstailtu. Ihan sallituissa rajoissa ollaan menty tietenkin. En mä koe, että se olisi paha asia.

Marina on yksi Temptation Islandin vaaleista sinkkukaunottarista.
Marina on yksi Temptation Islandin vaaleista sinkkukaunottarista.

Santeri paljastaa torstai-illan jaksossa, että idea hänen ja Even avoimeen suhteeseen lähti aikanaan Eveltä, mutta hän oli siihen valmis lähtemään mukaan. 

Lisäksi jaksossa paljastuu, että Santeri halusi pariskunnasta enemmän Temptation Islandille.

- Eve ei osaa ehkä visualisoida niin hyvin, että mitä sitten oikeasti tapahtuu toisella puolella. Täällä sitten näkee, että onko se sillekin sitten ok, että se tietää, millaisessa suhteessa me nyt oikeasti ollaan. Jos ei ole ok, niin sitten keskustellaan suhdemuodosta uudestaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »