fbq
Telkkari
21.03.2019 15:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
sami kuronen
Sokkikäänne! Yksi pari jättää Temptation Island Suomen – dramaattinen iltanuotio saa Sami Kurosenkin vakavaksi: ”Hän on ihan tietoisesti toiminut”
Telkkari
21.03.2019 15:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -rakkausrealityssä nähdään torstaina varsinainen yllätyskäänne. Jo ensimmäisissä bileissä sinkku-Jonnan kanssa vehdannut Janne nimittäin joutuu kohtaamaan avopuolisonsa Tian, joka järkytti miehensä toiminnasta niin paljon, ettei hän osallistunut Temptation Islandin aktiviteetteihin peräti kahteen päivään. 

Ennen parin tapaamista ohjelman juotaja Sami Kuronen jaTian keskustelevat kahdestaan. Hän tiedustelee apealta naiselta, mitä hänen päässään on viimeisen kahden päivän aikana pyörinyt. 

TAUSTAATemptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"

- Olen todella loukkaantunut, että olimme puhuneet välisestämme luottamuksesta ja sitten sen parin minuutin videolla se luottamus vietiin pois. Tuli sellainen olo, että meidän matkan pitää päättyä tähän näin. Tulevaisuus näyttää, että voiko meidän välistä luottamusta ikinä korjata. 

- Haluaisin tietää, että onko Jannelle tullut sinkkujen keskellä sellainen olo, että haluaako hän erota, Tia pohtii. 

Sami myös tiedustelee mitä petetty nainen odottaa parin ensikohtaamiselta. 

-Ensireaktio kertoo paljon siitä, että onko ihminen hän aidosti pahoillaan. Jos hän pystyy olemaan siinä aivan kylmän viileästi, niin se kertoo, että hän on ihan tietoisesti toiminut. Mikäli näin on, niin ehdottomasti tämä oli tässä, Tia kertoo Samille. 

janne

TAUSTAA: Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”

Näin ratkaiseva iltanuotio eteni 

Lopulta Janne ja Tia kohtaavat toisensa iltanuotiolla. Sami kertoo Jannelle, ettei hänen avopuolisonsa ole ollut mukana enää kahteen päivään. 

Jannen ilme on näkemisen arvoinen. 26-vuotias mies on suoraan sanottuna täysin häkeltynyt saamastaan informaatiosta. 

Tia: Olet pettänyt miun luottamuksen ja loukannut minua ihan vi**n pahasti. Onks siulla jotain sanottavaa? 

Janne: Pyydän anteeksi ja haluaisin olla siun kanssa vielä. Sinä teen sen päätöksen. 

Janne: En tiedä oliko siinä Jonnan kanssa pientä ihastusta puolin ja toisin. Ensimmäisessä bileissä suudeltiin ja nukuttiin samassa sängyssä. Siellä ei muuta tapahtunut. Saatettiin toisissakin bileissä vaihtaa suudelmia ja nukkua samassa sängyssä, mutta siellä ei tapahtunut mitään.

Tia: Kaikki mitä miul ja siul oli nii vi**u yhen illan aikana pyyhittiin pois. Sie tiiät miun taustat ja menneisyyden. Sie tiiät kuin rankka miun entinen parisuhde oli ja silti kaikesta huolimatta sie päätät toimia näin. 

Janne: Tehtyä ei saa tekemättömäksi. Pyydän anteeksi.

Tia: En tiedä riittääkö se enää.

Lopulta Sami Kuronen kysyy Temptation Islandin kuuluisan kysymyksen: ”Tulitte pariskunta, mutta miten poistutte?”

Tia: Poistumme pariskuntana toistaiseksi – en tiedä miten pysyvä ratkaisu se on. 

Temptation Island Suomi Nelosessa keskiviikkoisin ja torstaisin! 

Tutustu myös Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogiin! 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »