Katso videot!

TIS-Jennan Iltarovio jakso 10: Juuso katuu seksipaljastustaan Vilmasta - ”Olisi voinut jättää sanomatta!"

17.05.2019 09:31

TIS-Jennan Iltarovio -videoblogissa päästään tällä viikolla kuulemaan Vilma Karjalaisen ja tämän kihlatun Juuso Lehmusvyöryn tuoreita mietteitä kuluneesta kaudesta. 

Parin viimeinen iltanuotio päättyi herkkään hetkeen, sillä Juuso polvistui avovaimonsa eteen ja kosi tätä jo toistamiseen. Pari kihlautui ensimmäisen kerran jo reilu vuosi sitten Ranskassa Eiffel-tornissa. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Vilma kohtaa viimeinkin Juuson ja antaa tämän kuulla kunniansa - sitten tapahtuu jotain täysin odottamatonta: ”Et ole tosissasi, apua!”

- Lähdemme kesäkuussa Miamiin! Se on periaatteessa kihlajaismatkamme, Vilma kertoo. 
 
- Häiden ajankohta ei ole ihan vielä tiedossa, mutta menemme naimisiin lähivuosina. Pitää vähän tarkastella budjettia, pari nauraa yhteen ääneen. 

temptation island suomi

Parilla oli henkisesti rankka reissu, mutta löytyi joukosta myös ilon ja naurun hetkiä. Yksi niistä liittyy iltaan, jolloin Juuso yllätti kaikki, joi kovan luokan humalan ja päätti avautua seksielämästään Vilman kanssa. 

Tästä on kyse: Huhhuh, miten hävyttömiä seksipaljastuksia Temptation Island Suomessa – Juuso rehellisenä: ”Olen nuollut Vilman…”

- Yhen jutun olisi voinut jättää sanomatta, Juuso sanoo Iltaroviolla.

- Joo sen olisi voinut jättää sanomatta! Vilma puuskahtaa.

- Onneksi en sanonut kaikkea, siellä olisi ollut vaikka mitä muuta. Mutta onneksi osasin lopettaa ajoissa. Jätetään loppu mielikuvitukselle, Juuso sanoo.

Lue myös: Temptation Island Suomen Vilma ja Juuso menivät tv:ssä kihloihin - oliko se suunniteltu mediatemppu? Näin Vilma ja Juuso vastaavat!

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!