Hyppää pääsisältöön
Jekku Berglund

Selviytyjät-sarjan kuvaukset ajoivat Jekku Berglundin ahdinkoon: Näin viikkoja painajaisia!

Radio Loopilla juontajana työskentelevä somevaikuttaja Jekku Berglund on tullut suurella kansalle tutuksi Nelosella pyörivän Selviytyjät-sarjan myötä.

- Selviytyjät oli kokemuksena hyvin erilainen kuin reissuun lähtiessä ajattelin. Luulin, että se on fyysisesti rankka. Se oli kuitenkin fyysisesti helppo ja henkisesti helvetisti rankka. Näimme nälkää ja olo oli kuin olisin ollut jatkuvassa krapulassa. Kuvausten jälkeen näin pitkään painajaisia, Jekku kertoi Seiskalle.

Jekun ei tarvinnut kovinkaan pitkään miettiä sarjaan suostumista. Hän oli valmis lähtemään mukaan, kun kuuli pokeritähti Ilari Sahamiehen ottavan osaa kilpailuun.

- Olemme Ilarin kanssa hyviä ystäviä. Lisäksi tämä oli ainutkertainen mahdollisuus, en usko, että vastaavaa tulee enää vastaan.

LUE: Selviytyjät-sarjassa mukana oleva Jekku Berglund joutui someraivon kohteeksi: Totta kai ilkeät kommentit satuttavat!

Jekku valmistautui sarjan kuvauksiin treenaamalla valmentajan kanssa salilla. Lisäksi hän lihotti itseään ennen kuvauksia.

- Kuvausten jälkeen minulla näkyi ensimmäistä kertaa vatsalihakset. Vihaan kuntosalitreeniä, mutta pyrin pitämään yleiskuntoni hyvänä, jotta jaksan arjessa.

Kuvausten aikana Jekku kaipasi peiliä, mutta samaan aikaan hänestä oli vapauttavaa, ettei hän nähnyt, miltä näyttää.

- Kännykkää tai sosiaalista mediaa en kaivannut laisinkaan. Oli vapauttavaa, kun ei tarvinnut vastata työsähköposteihin, Jekku kertoo.

LUE: Nelosen suositun radiokanavan somessa hurjaa päihdesekoilua - somevastaava Jekku Berglundin outo käytös ihmetyttää: "Ootteko enemmän kännissä ku mä?!"

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.30
 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!