fbq
Telkkari
17.10.2017 07:30
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Nelonen, MTV, TV5 ja Seiskan arkisto
Napakymppi kiinnostaa yleisöä.
Seiska listasi tv-syksyn topit ja flopit: Napakympin uudistus oli napakymppi!
Telkkari
17.10.2017 07:30
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Nelonen, MTV, TV5 ja Seiskan arkisto

Takavuosien suosikkiohjelma Napakymppi palasi ruutuihin tänä syksynä. Ohjelman uudistus oli täysi kymppi, sillä uusi juontaja Janne Kataja ja pianisti Lenni-Kalle Taipale saivat katsojilta positiivisen vastaanoton. Torstai-iltaisin nähtävä ohjelma keräsi avausviikollaan keskimäärin 733 000 katsojaa ja oli Nelosen katsotuin. Tämän jälkeen Napakymppi putosi pronssisijalle 608 000:n keskikatsojamäärällä.

Napakympissä kysytään maksullisesta naisseurasta – Herra C:ltä yllättävä vastaus!

Hjallis haalii katsojia Vitoselle!

Atlantin yli

Kansanedustaja Hjallis Harkimo lähti purjehtimaan Atlantin yli 13-henkisen seurueen kanssa, johon kuului liuta julkkiksia. Ohjelmaa seurataan parhaillaan TV5:llä, ja se on noussut kanavan katsotuimmaksi ohjelmaksi noin 200 000:n keskikatsojamäärällä.

Atlantin yli -julkkisten tulot ja talot julki: Viivi Pumpanen elää köyhyysrajalla, Arja Korisevalla 440 000 euron varat!

Nelosen katsotuin ohjelma!

Haluatko miljonääriksi?

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman suosio jatkuu, ja se on jälleen Nelosen katsotuin. Jaajo Linnonmaan luotsaamaa visailua on seurannut keskimäärin huimat 717 000 katsojaa.

Kummallinen välikohtaus Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa - kilpailijan sisko täräyttää yleisön seasta: Välillä tekis mieli iskeä kirves kalloon!

Uusi Uutisvuoto on floppi!

Uutisvuoto

Uudistunut Uutisvuoto alkoi ryminällä, sillä avausjaksoa seurasi 642 000 katsojaa. Katsojat eivät kuitenkaan pitäneet uudistuksesta, eikä se yllä TV1:n 20 suosituimman ohjelman joukkoon.

Tuleeko Tervoa ikävä? Tällainen on uusi Uutisvuoto – Seiska seurasi kuvauksia paikan päällä Pasilassa!

Gladiaattorit häviää taistelun Posselle!

Gladiaattorit

Gladiaattorit taistelevat kiivaasti kilpailijoita vastaan Nelosen lauantai-illassa. Ysäriltä paluun tehneen ohjelman avausjaksoa seurasi keskimäärin vain 331 000 katsojaa, vaikka se tulee parhaaseen katseluaikaan. Katsojia saattoi viedä naapurikanavalla pyörivä Posse, joka keräsi 424 000 katsojaa.

Gladiaattoreissa kaikkien aikojen loukkaantumisputki – kilpailija saa vastaansa oman puolisonsa!

Rakkaus kiinnostaa!

Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit alttarilla on Ava-kanavan katsotuin ohjelma. Sitä seuraa viikoittain keskimäärin 300 000 katsojaa.

Ensitreffit alttarilla -avioparin suhde romuna: "Miten ystävyys voi toimia, kun tämä on näin väkinäistä!?"

Suosiolle ei näy loppua!

Maajussille morsian

Maajussit etsivät rakkautta maanantai-iltaisin Maikkarilla Vappu Pimiän johdolla. Parisuhdetta halajavien maajussien tarinat kiinnostavat yhä, vaikka käynnissä on jo 10. tuotantokausi. Sarja kuuluu Maikkarin katsotuimpiin ohjelmiin, ja se kerää viikoittain keskimäärin yli 600 000 katsojaa.

Näin uudet Maajussille morsian -tähdet tienaavat: Aapolla, 36, isoimmat tulot ja miljoonien munabisnes!

Vain elämää vetää katsojia!

Vain elämää

Vain elämää -ohjelman niin sanottu All Stars -kausi keikkuu Nelosen katsotuimpien ohjelmien joukossa, eikä ihme, sillä mukana on seitsemän suomalaisten rakastamaa artistia. Ohjelma keikkuu hopeasijalla Nelosen ohjelmistossa, ja sitä seuraa keskimäärin 642 000 katsojaa.

Jenni Vartiainen avautuu vihdoin edellisestä Vain elämää -kaudestaan: "Pitkä ihmissuhde oli päättynyt ja kävin aika rajua prosessia läpi!"

Antin Idols löysi yleisön!

Idols

Suosikkilaulaja Antti Tuisku, tuottaja Jurek (vas.) ja laulaja Erin etsivät Suomen seuraavaa Idolia. Laulajanalkujen koelauluja on Neloselta seurannut keskimäärin 400 000 katsojaa. Edellisen kerran Idols nähtiin Maikkarilla vuonna 2013, jolloin voittajaksi valittiin Mitra Kaislaranta.

Idols-koelaulujen kiusallisin tilanne? Useista laulukisoista tuttu Mira, 20, anelee jatkopaikkaa – video! "Mua rupee itkettämään!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »