fbq
Telkkari
02.10.2017 15:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Jenni Vartiainen Vain elämää -lounaalla
Jenni Vartiainen avautuu vihdoin edellisestä Vain elämää -kaudestaan: "Pitkä ihmissuhde oli päättynyt ja kävin aika rajua prosessia läpi!"
Telkkari
02.10.2017 15:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Satulinnassa vietetään tulevana perjantaina (6.10.)  Jenni Vartiaisen päivää.

Jenni nähtiin ensimmäisen kerran Vain elämää -ohjelmassa kolme vuotta sitten. Tuolloin menestynyt laulajatar sai runsaasti kritiikkiä vaisusta ja sulkeutuneesta asenteestaan, samalla kuin muut kauden tähdet jakoivat elämästään arkojakin yksityiskohtia.

Ensi perjantain jaksossa Jenni avautuu siitä, minkälaisia asioita hänen elämässään tapahtui edellisten kuvausten aikaan. 

- Jännitti tulla tänne uudestaan, kun sillon viimeksi sain kritiikkiä siitä, etten avaudu joistain asioista. Ehkä semmoinen haaste näissä hommissa on, että kun on paljon esillä, niin aina pitää ylittää itsensä, vaikka samaan aikaan siviilissä voi olla sellaisia juttuja menossa mitä ei vaan voi tuoda siihen mukaan. Se vahvana oleminen voi väsyttää, kun pitäisi suoriutua kaikesta briljantisti, vaikka omassa elämässä voi olla ihan järkyttäviä asioita käynnissä", Jenni aloittaa.

Jennin ensimmäinen Vain elämää -kausi kuvattiin kesällä 2014. Samana syksynä Seiska uutisoi Jennin ja hänen tuottaja-avomiehensä erosta, mutta todellisuudessa pariskunnan suhde oli päättynyt jo aiemmin. 

LUE MYÖS: Jenni Vartiaisen salattu ero – jätti kotinsa!

- Oli sellainen elämäntilanne, että tulin tänne täysin hajalla olevana tyyppinä. Oli päättynyt pitkä ihmissuhde ja kävin aika rajua prosessia siinä läpi, enkä osannut sillä tavalla reagoida. Mä olin vähän sellainen, että jos mua tökkää, niin mä alan itkeä. Olen nyt selkeästi paremmassa paikassa. Ei ole silleen pelokas, eikä ole mitään sellaista elämänmuutosta meneillään, joka tekis musta hauraan ja hajonneen, Jenni jatkaa. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »