Hyppää pääsisältöön
Mari ja Petri terapeutilla

Ensitreffit alttarilla -avioparin suhde romuna: "Miten ystävyys voi toimia, kun tämä on näin väkinäistä!?"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmalla kaudella on saatu seurata kahden pariskunnan mukavaa yhteiseloa ja yhden pariskunnan konfliktitilanteita, jotka päättyivät asumuseroon.

LUE MYÖS: Ensitreffit alttarilla -pariskunta: Sokkiero! Asuivat vain alle viikon yhdessä - eivät pystyneet nukkumaan samassa asunnossa!

Mari ja Petri ovat puineet ongelmiaan ohjelman asiantuntijan ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen kanssa, mutta se ei ole saanut avioparin välejä lämpenemään uudelleen.

Jakson aikana aviopari viettää ensimmäisen viikonloppunsa ystävinä, mutta sekin tuottaa hankaluuksia. Minigolfatessa Mari ja Petri avautuvat tunteistaan kameralle.

- Oli helpottavaa kertoa ja puhua asioista ääneen. Tilanne on se, että kumpikin asutaan omissa kodeissa ja ollaan kuin oltaisiin kavereita, Mari kertoo.

- Kitkaa on edelleen. En osaa olla rento tyyppi hänen seurassaan. Huulenheitto jää vähemmälle ja ehkä vähän pelkää mitä sanoo, Petri pohtii ajatuksiaan vaimostaan.

Ensitreffit alttarilla -pariskunta

Viikonloppu jatkuu Linnanmäellä, jossa Mari ilmoittaa heti, ettei hän aio todellakaan mennä huvipuiston hurjiin laitteisiin.

- Musta tuntui, että se oli edelleen sitä samaa vanhaa suhdetta. Mitään rentoutta ei siinä kyllä ollut. Mietin, että miten tästä voi tulla ystävyyttä, kun tämä on näin väkinäistä, Petri pohtii Linnanmäellä.

Aviopari keskustelee myös yhdessä ystävyyssuhteensa tilasta, mutta miten tilanne etenee?

Ensitreffit alttarilla AVA-kanavalla tiistaisin kello 21 alkaen.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
MTV MEDIA

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!