Katso videot!
Tiia Elg

Salkkarit-tähti Tiia Elg rohkeana suihkukohtauksessa, teininäyttelijä Aaron repeää liitoksistaan - katso ennennäkemätöntä kuvamateriaalia!

04.04.2018 18:36

Suomen suosituin saippuasarja eli Salatut elämät viihdyttää fanejaan paitsi televisiossa myös sosiaalisessa mediassa. Erityisesti YouTubessa voi seurata, millainen meno on sarjan kulisseissa. 

Viihdyttävintä materiaalia ovat ehdottomasti sarjan pilalle menneet kohtaukset. Bloopers-sarjan kymmenennessä jaksossa nähdään vilaus lähes jokaisesta tähdestä, mutta suurimmissa rooleissa ovat sarjan nuorimmat näyttelijät. 

Lue lisää: Oletko huomannut? Salatut elämät -lavasteissa täysin omia tuotteita – Hekuma-kondomi, Hurja-kalja ja Hommeli-rasva!

Esimerkiksi Kari Taalasmaan Benjamin-poikaa näyttelevälle Aaron Bojangille suihkukohtaus Tiia Elgin kanssa tuottaa nauruntäyteisiä hankaluuksia. 

Puolestaan Severi Sievistä näyttelevä Rufus Rusanen menee itsekin sekaisin sarjan juonenkäänteistä. 

- Sä tuut katumaan, kun saat tietää kuka sun kämpässä asuu. Ai nyt alkoi kiinnostamaan. Linda joutui vankilaan ja Lasse…

- Mikä sen nimi nyt on? Aaro? Muuttiks Aaro Violan luokse? näyttelijä kyselee hämmillään tuotannolta.

Vaikka ei Salatuista elämistä pitäisikään, ovat nämä pätkät todellista herkkua. Varmaa on, ettet pysty katsomaan yli 10 minuuttista videota nauramatta loppuun asti! 

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: mtv media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!