Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Esko Kovero

Oletko huomannut? Salatut elämät -lavasteissa täysin omia tuotteita – Hekuma-kondomi, Hurja-kalja ja Hommeli-rasva!

Salatut elämät -suosikkisarja on viihdyttänyt suomalaisia jo 19 vuoden ajan. Viime vuodesta lähtien Salkkarit on päästänyt faninsa lähemmäs kuin koskaan aiemmin, kun sarjan YouTube-kavalla on päästy seuraamaan hahmojen valmistautumista kuvauksiin, nauramaan pilalle menneille kohtauksille, ja tutustumaan viikon jaksojen sisätöön jo etukäteen. 

Nyt ääneen on päässyt Salkkareiden lavastaja Kristiina Saha, jonka kanssa mennään tutustumaan Ismo Laitelan omistamaan Ismon valinta -lähikauppaan, ja sen tuotteisiin.

- Viime vuosina toimenkuvaani on liittynyt tuotesuunnittelu. Jos olette miettineet miksi hyllyssä on Frembo-merkkisiä tuotteita, niin se on meidän oma tuotelinja. Ne on tehty siten, että kuvankäsittelyllä on tehty kuva, ne on printattu ja liimattu sitten oikeiden tuotemerkkien päälle, Kristiina kertoo. 

tommi taurula
Tommi Taurulan eli Kari Taalasmaan suosikkiolut on nimeltään Hurja.

"Aika paljon alkoholituotteita"

Ismon valinta tuntuu olevan megaluokan superkauppa, sillä harvemmin Pihlajakadun asukkaat muissa kaupoissa vierailevat.

- Meillä on myös omia hygieniatuotteita: Hekuma-niminen kondomi ja Eri reilu -niminen talouspaperi. Meillä on aika paljon alkoholituotteita, tässä on yksi, joka on Karin suosikki. Sen nimi oli alun perin Huurre, mutta se meni yhden oikean oluen nimeksi, joten jouduimme vaihtamaan sen Hurjaksi. Kaikki etiketit tehdään itse.

- Lääkkeitä ja raskaustestejä olen joutunut tekemään aivan hirveät määrät, kun joku pelkää olevansa raskaana, niin se menee ja ostaa kuusi erilaista, jotta joku niistä varmasti toimii. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!