Vain Seiskassa!
Susanna Laine

Salkkareiden uusi yllätysnimi Susanna Laine kertoo uudesta työstään Seiskalle: "Nostan heille hattua"

Telkkari | 26.01.2021 18:31

Ylellä Puoli seitsemän -ohjelmaa kuusi vuotta juontanut Susanna Laine, 39, on yksi Salatut elämät -sarjan uusista yllätysnimistä. Susannan kohdalla Salkkareiden kuvaukset eivät ole vielä alkaneet, mutta pieniä tiedonmuruja näyttelijäksi loikan tekevä juontaja saa roolistaan antaa.

- Hahmoni on nimeltään Marika, ja hänellä on läheisiä suhteita Pihlajakadulle, Susanna kertoo.

Vielä toistaiseksi Ylellä Olohuone-ohjelmaa juontanut Susanna kertoo olevansa tyytyväinen nykyiseen työtahtiinsa, kun Olohuoneen kuvaukset työllistävät häntä lähinnä viikonloppuisin.

- Kolme lauantaita vielä jäljellä. Olen ottanut tarkoituksella hieman iisisti, elämä on ihan mukavaa näinkin.

Lue myös: Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!
 

Jännittämisen taito puuttuu

Susanna on aiemminkin vieraillut Salkkareissa. Muutamaan otteeseen piipahdusroolissa nähtyä tähteä ei kuitenkaan jännitä uudet tuulet, joita rooli mukanaan tuo. 

- Odotan sitä innolla! Olen onnellinen, on kiva päästä näyttelemään kokopäivätoimisesti. Kesäteattereissa olen näytellyt viime kesinä, mutta niitä lukuun ottamatta tämä on erilaista.

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Susanna Laine ulos Puoli seitsemän -ohjelmasta! "Ikävä tulee"

- En osaa jännittää, tai ainakaan vielä en jännitä. Mielenkiintoista mennä paikalle ja nähdä, millaista se on. Ehkä lähempänä jännittää, kun on uusi työporukka ja uudet ihmiset. Toki Salkkareissa on minulle paljon tuttuja, mutta ainahan se mietityttää, kuinka sopeutuu ja pärjää.

Työporukassa viihtyminen on tärkeintä


Alustavasti kevään verran sarjassa vieraileva Susanna on kuullut sarjan työryhmästä pelkkää positiivista.

- Monet ovat sanoneet, että tulivat vain käymään sarjassa, mutta jäivät sille tielleen, kun on ollut niin kivaa. Katson omaa osuuttani avoimin mielin. Keväällä osaan sanoa tarkemmin. Minulle tärkeimpiä seikkoja töissä on se, että viihtyy työporukassa. 

Katso myös: Jestas sentään, miten notkea on Susanna Laine! Juontajakaunotar räväytti huiman spagaatin, Kim Heroldilla aika paljon vaikeampaa - kuva!

Susanna kertoo saaneensa jo joitain yksittäisiä viestejä Salatut elämät -sarjan faneilta.

- Olen saanut joitain viestejä. Useimmissa kysytään, että koska hahmoni tulee ja milloin näyn ruudussa. Sarjalla on selkeästi aktiiviset fanit.

Monessa mukana ollut Susanna kertookin arvostavansa sarjaa suuresti.

- Onhan se hienoa, kun tällä sarjalla on niin pitkä kaari. Jotain se kertoo siitä, että Salkkarit ovat kestäneet aikaa, osanneet uudistua ja olla mukaansatempaavia. Nostan heille hattua.
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!