Susanna Laine

Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!

Telkkari | 19.11.2020 09:24

Puoli seitsemän -ohjelman entinen juontaja Susanna Laine, 39, ilmoitti syksyllä lopettavansa suosikkiohjelman teon. Nyt selvisi ilmeisesti ainakin osasyy Susannan ohjelmasta poistumiselle.

Salatut elämät -suosikki-tv-sarjaan saadaan lähiaikoina sekä lukuisia uusia että sarjaan paluun tekeviä hahmoja. Yksi uusien hahmojen esittäjistä on tällä hetkellä Tuttu Juttu Show -parisuhdekisaa juontava Susanna.

MTV3 kertoo tiedotteessaan, että Susannan Salatut elämät -roolihahmoa ei vielä paljasteta, mutta hahmo kuitenkin nähdään Pihlajakadulla keväällä 2021.

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Susanna Laine ulos Puoli seitsemän -ohjelmasta! "Ikävä tulee"

Juontotöidensä lisäksi kaunotar on tehnyt aiemminkin näyttelijäntöitä, pääasiassa teatterissa ja musikaaleissa.

- Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä, miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu, Susanna kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Jestas sentään, miten notkea on Susanna Laine! Juontajakaunotar räväytti huiman spagaatin, Kim Heroldilla aika paljon vaikeampaa - kuva!

Susanna juonsi Puoli seitsemän -ohjelmaa Mikko Kekäläisen kanssa vuoden 2014 syksystä 30.10.2020 asti. Susannan tilalle tuli Ella Kanninen.

- Itseään on hyvä kuunnella. Jos joku asia vetää puoleensa ja tuntuu ihanan kreisiltä, sen teen. Siksihän irtisanouduin, että nyt voin kokeilla kaikkea. Siksi päätös lähteä mukaan sarjaan tuntuikin jo ihan mahtavalta vaihtoehdolta! Susanna paljastaa Iltalehdelle.

Tältä Susannan hahmo näyttää!

Susanna Laine Salatut elämät
Tämännäköisenä Susannan hahmo esitetään Salattujen elämien virallisessa pressikuvassa. Tarkempia tietoja hahmosta ei ole vielä kerrottu.
Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!