fbq
Telkkari
13.08.2020 06:03
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan toimitus
Niko Ranta-aho
Niko Ranta-ahon järkytys kesken Katiska-sarjan kuvausten: Entinen liikekumppani ammuttiin kuoliaaksi
Telkkari
13.08.2020 06:03
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan saamien tietojen mukaan Niko Ranta-ahon liikekumppani on ammuttu kuoliaaksi Espanjan Aurinkorannikolla nelisen viikkoa sitten. Ampumistapauksesta on uutisoitu myös ammutun miehen kotimaassa.

Kovaa rikollisuutta

Katiska-dokumentin tuottaja ja käsikirjoittaja Joni Soila (kuvassa alla) suostuu vahvistamaan ampumistapauksen Seiskalle mutta painottaa, että tapaus ei liity Ranta-ahoon mitenkään. Jonin mukaan henkirikos oli järkytys myös Ranta-aholle.

- Vielä ei ole edes päätetty, miten ampumisvälikohtaukseen liittyvät pätkät dokumentissa näytetään.

Lue lisää: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aho loi listan vihamiehistään – ”Ajattelen heitä joka aamu, en anna listaa poliiseille!”

Soila ja Ranta-aho

- Ammuttu henkilö oli käsitykseni mukaan Nikon liikekumppani yökerhobisneksessä.

- Sarjasta tulee kyllä ilmi, mitä huumekaupan todellisuus on Etelä-Espanjassa. Meno on kovaa, eikä ihmishengellä siellä ole mitään merkitystä. Keskusrikospoliisin yhdysmies kertoo jo dokumentin alussa, että palkkamurhan tyylisiä tapauksia sattuu siellä jatkuvasti. Tänä vuonnakin niitä on ollut jo kymmeniä. 

Lue lisää: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-ahon huumehelvetti karua kuultavaa - huumeita jo teininä, katosi ulkomaille: "Taskut täynnä kolaa Suomeen palatessani!"

Lue lisää uudesta Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »