Päättyykö tämä avioliitto eroon?! Ensitreffit alttarilla -vaimo rysäyttää karun totuuden: ”Kyllä se satuttaa”

Telkkari | 16.10.2018 15:42

Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelmassa on nyt reilun kuukauden ajan seurattu kolmen vastavihityn pariskunnan kehittyvää rakkaustarinaa. 

Vaikuttaa siltä, että suurimpien ongelmien kanssa painivat Rosa ja Eetu, joista jälkimmäinen tuntuu jatkuvasti pelkäävän tuoreen vaimonsa reaktioita ja tunteita.

Pariskuntien tukena ja olkapäänä on koko tuotantokauden ajan seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow sekä psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt. Rosa ja Eetu purkavatkin illan jaksossa Dunderfeltille jännittynyttä suhdettaan. 

- Musta tuntuu, että mun tunteet ovat lähteneet Eetua kohtaan väärään suuntaan. Tavallaan ne ovat hävinneet ja muuttuneet kaverilliseen suuntaan enemmän koko ajan, Rosa avautuu ennen Tonyn tapaamista. 

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Rosa hermostuu kesken häämatkan – joutuu tsemppaamaan, ettei ”läväytä” ajatuksiaan miehensä kasvoille: ”Huomasin, että alan käyttäytymään ikävästi!”

rosa ja eetu

Keskustelutuokion aikana nousee eittämättä kysymys: selviääkö Rosan ja Eetun avioliitto kylmenneistä tunteista?

- Meidän suurin onngelma on varmaan se, että en tunne samalla tavalla Eetua kohtaan kuin Eetu mua kohtaan. Ja se on vaikea itsekin hyväksyä, koska hääpäivä ja sen jälkeinen päivä oli ihanaa ja lupaavaa. Sitten tuntui, että tunteet häviävät! Ja on järkyttävää huomata, että missä ne on?! Olen kuitenkin yrittänyt antaa tilaa niille tunteille kehittyä ja nyt alkaa tuntua, että missä ne viiipyy?

- Kyllä se satuttaa kun tässä ollaan ja toisella ei ole mitään fiiliksiä itseä kohtaan. Kyllähän se ikävältä tuntuu, apea Eetu kertoo kameralle. 

Missä tunnelmissa terapiahetki päättyy? Ensitreffit alttarilla Avalla kello 21! 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!