Ensitreffit alttarilla -Rosa hermostuu kesken häämatkan – joutuu tsemppaamaan, ettei ”läväytä” ajatuksiaan miehensä kasvoille: ”Huomasin, että alan käyttäytymään ikävästi!”

Telkkari | 17.09.2018 17:33

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa matkustetaan huomisen tiistain (18.9.) jaksossa häämatkalle. Urheilullinen aviopari Rosa ja Eetu pääsevät tutustumaan toisiinsa romanttisessa Roomassa, jossa oli sattumalta käynnissä Italian ympäriajo. Tapahtuma kiinnosti erityisesti Rosaa, joka itsekin harrastaa maantiepyöräilyä. 

- Oli mukava nähdä, että Eetuakin kiinnosti, että mikä juttu tää on! En tiedä, oliko hän enemmän innoissaan itse tapahtumasta, vai siitä, miten innoissani mä olin, tuntui todella kivalta, Rosa hehkuu. 

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -aviomies vierailee vaimonsa luona - mainitsee entisen kumppaninsa välittömästi: ”Sori tästä tulee taas exä mieleen…”

Rosa ja Eetu

Rosa joutui kasailemaan ajatuksia

Jaksossa kuitenkin paljastuu, ettei matka ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Aurinkolasiostosten aikana Rosan tunteet nousevat pintaan, ja hän joutuu ottamaan aikalisän rauhoittuakseen. 

- Vaihtelee koko ajan, että milloin tuntuu hyvältä ja milloin tuntuu vähän pahalta. Sen takia on niin vaikea käsitellä näitä tunteita. Huomasin itsessäni, että alan käyttäytymään ikävästi, tai että olen aika kireä. Sitten jouduin hetken siinä tsemppaamaan, etten läväytä sitä kaikkea mun ahdistusta ja ärtymystä päin Eetun naamaa, koska se oli ensimmäinen kerta, kun se tunne tuli näin konkreettisesti, Rosa pohtii jaksossa. 

Nainen kertoo todenneensa miehelleen, että hän tarvitsee hetken aivan yksin. 

-  Siinä sitten kasailin ajatuksia, että mistä tämä johtuu. Saimme Eetun kanssa myös puhuttua ja kyllä se myös helpottikin. Sisällä on semmoinen myrsky. Välillä on kamala ahdistuksen tunne, että miten tän kaiken kestää, ja toisena hetkenä olen ihan että näinhän tämän pitikin mennä.

Miten tuoreen avioparin häämatka sujuu Rosan pientä romahdusta lukuun ottamatta?

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVA:lla kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!