Hyppää pääsisältöön
Eva Adamson.

Onko tamperelainen Eva, 20, Salkkareiden kuumin kaunotar? Some täynnä huikeaa kuvamateriaalia – ”Treenaan ahkerasti varsinkin pakaroitani”

Jollei joku ole sitä vielä huomannut, Salkkarit-kaunotar Eva Adamson, 20, on erittäin kovassa kondiksessa. Läpeensä trimmattu tamperelaisnäyttelijä kertoo treenaavansa neljästi viikossa.

– Nyt on erittäin hyvä kuntobuumi meneillään, Eva iloitsee Seiskalle.

– Erityisen tyytyväinen olen siitä, että olen onnistunut pitämään kiinni terveellisestä ruokavaliosta. Se pääsi vähän repsahtamaan kesällä, kun matkustelin... Silloin tuli syötyä kaikkea makeaa.

Lue myös: Ei ole totta! Tätä on 2010-luvun Suomi: Salkkarit-kaunotar Eva Adamsonia, 20, luullaan ilkeäksi roolihahmonsa takia - ”Tuntemattomat ovat ihmetelleet!"

Pihlajakadun saippuaoopperassa Tiina Järvistä esittävä Eva Adamson on nähty noin vuoden verran Salkkareissa.
Pihlajakadun saippuaoopperassa Tiina Järvistä esittävä Eva Adamson on nähty noin vuoden verran Salkkareissa.

 

Eva ei ole kuitenkaan liian ankara itselleen, vaan sallii toisinaan myös herkkuhetkiä itselleen. Hän sanoo pitävänsä erityisesti Tampereen Pispalan maankuuluista munkeista.

– Onneksi minulla on sikäli hyvät geenit, etteivät herkut näy heti vartalossani. Toki jos vedän kolme kuukautta pelkkää munkkia, niin sitten ne menevät reisiin ja peppuun.

– Mutta silloinkin ne voi hyödyntää! Treenaan ahkerasti varsinkin pakaroitani.

Lue myös: Tuhannet sydämet murskaksi! Upeakroppainen Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, paljastaa: ”Olen ihastunut!”

Ja koska Eva on sinut itsensä kanssa, ei hän myöskään häpeile esitellä kovan työnsä tuloksia. Tumman kaunottaren lähes 20 000 Instagram-seuraajaa saavat tuon tuosta ihasteltavakseen toinen toistaan näyttävämpiä kuvia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B L 🖤 C K FEST ! Aina yhtä kivaa ja hyvä meno! Näihin fiiliksiin on hyvä päättää kesä☀️🤗

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

Kaikki eivät kuitenkaan osaa suhtautua asiallisesti Evan näyttäviin kuvajulkaisuihin. Kurvikas kaunotar kertoo saavansa toisinaan vähän turhankin suorasukaisia ehdotuksia.

Lue myös: Seksiehdotuksia saava Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, ihmettelee törkyviestejä: ”En ole sellainen tyttö – minulla nyt vain sattuu olemaan tämä peppu ja rakastan kurvejani!”

Eva ei voi käsittää sitä, että jos haluaa panostaa ulkonäköönsä ja näyttää sen muillekin, alistuisi muka samalla törkyviestien kohteeksi. Hän haluaisi julkaista näyttäviä kuvia itsestään ilman, että ilmoittautuu heti julkiseksi riistaksi.

– Minulla nyt vain sattuu olemaan tämä peppu ja rakastan kurvejani. Jos julkaisen itsestäni takaapäin otetun kuvan, niin eihän se voi olla näkymättä. Ja sitten heti ajatellaan, että yritän muka tyrkyttää sitä, Eva hymähtää.

– En todellakaan yritä tyrkyttää mitään, vaan satun vain olemaan hieman kurvikkaampi yksilö.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely love this new collection !!✨ @biancaneveofficial 🖤🖤

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mites teidän viikonloppu menee?🤔 Mä aattelin tänä viikonloppuna ottaa vaan iisisti !😍🤗🙏🏼

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exploring in my custom made Biancaneve bikini💕🌴☀️

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Kristian Wallin, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!