fbq
Uutiset
13.12.2019 15:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis-mari ja väpä
Marin ja Väpän suhde kesti pettämisen ja sekoilun Temptation Island Suomessa - liikuttava avautumien somessa: "Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekaisin, mutta mulla on hyvä olla"
Uutiset
13.12.2019 15:36
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin keskiviikkona 11.12. Marin ja Väpän viiimeinen iltanuotio. Ymmärtäväisen keskustelun päätteeksi pari päätti poistua saarelta pariskuntana. Draamantäyteisesti matkasta huolimatta suhde voi edelleen hyvin. 

- Se miten me pystymme keskustelemaan asioista ja ymmärtämään toisemme ajatuksia, on niin upeaa. Kukaan ei ole koskaan ymmärtänyt järjenjuoksuani kuten Väpä ymmärtää. Ehkä me ollaan tyhmiä ja sekaisin, mutta mulla on hyvä olla ja se riittää, Mari kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. 

Temptation Island Suomen Väpä hoikistui hurjasti: Töissä ei ehdi syödä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ᴹᴬᴿᴵ ᴴäᴺᴺᴵᴺᴱᴺ (@marihih) jakama julkaisu

Viha ja Rakkaus

Marin ja Väpän suhde on aiheuttanut poikkeuksellisen paljon keskustelua ja huhuja. Molemmat pettivät toisiaan, mutta siitä huolimatta molemmat halusivat koko kauden ajan jatkaa parisuhdettaan myös oman kumppanin kanssa. 

- Jos ajattelen tarkemmin, niin en edes halua selitellä parisuhdettamme muulle maailmalle. Sitä, että miksi kaiken kokemamme jälkeen halutaan olla yhdessä. Tiedän, että sivusta seuraajien silmin tämä vaikuttaa kaikelta muulta paitsi onnelliselta parisuhteelta, Mari jatkaa.

Temptation Island Suomi -Marilta suorat sanat iltanuotiolla – seksihalut vähissä mielialalääkkeiden vuoksi: ”En ole kertaakaan saanut orgasmia”

Tie ei kuitenkaan ole ollut helppo. Jossain vaiheessa Mari nimittäin pohti, onko suhteella mitään tulevaisuutta? 

- Sovimme, että katsomme kauden loppuun ja mietimme sitten eroa, jos suhde ei tunnu vieläkään hyvältä. 

- Välillä musta tuntuu, että vihaan sua, vihaan itseäni ja vihaan meitä, mutta mikäpä tunne oikaan yhtä lähellä rakkautta kuin viha? Me vihaamme ja rakastamme toisiamme niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »