fbq
Telkkari
20.10.2020 13:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Oho, Mari ja Väpä saapuvat yllättäen Temptation Island Suomeen: varatulta Amalialta jääkylmää käytöstä yllätysvieraita kohtaan - "Ette tiedä mitään!"
Telkkari
20.10.2020 13:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen seitsemännessä jaksossa keskiviikkona viettelysten saarella juhlitaan sukujuhlat-teemalla. 

Yllättäen saarelle saapuu yllätysvieraita, kun kuudennelta tuotantokaudelta tutut Mari ja Väpä ilmestyvät naisten saarelle. Mari ja Väpä poistuivat saarelta yhdessä, mutta erosivat vähän ajan jälkeen. Nyt he kuitenkin seurustelevat jälleen.

Lue myös: On-Off -säädölle piste! Temptation Island Suomen kohupari Mari ja Väpä ovat eronneet - vahvistus Iltalehdelle: Tapahtui jo jonkin aikaa sitten

Väpä muistetaan möläytyksistään sekä pettämiskouhuista. Pariskunnan matka oli varsin värikäs. 

Lue myös: Temptation Island Suomi: Väpä itkee Mari-rakkaansa perään supertreffeillä – sitten pettää Aden kanssa luksushuvilan sängyllä: "Vähän natisee!"

Oho, muistatko tämän kohuparin?!

Mari ja Väpä 6. kaudella
Mari ja Väpä 6. kaudella

Tältä he näyttävät nyt!

Väpä ja Mari
Väpän ulkonäkö on muuttunut huomattavasti 6. kauden jälkeen.

Iso fani

Juuson kanssa seurusteleva Jenna on todella innoissaan. Hän fanittaa kovasti kohupariskuntaa ja on myöntänyt olevansa melkoinen Tempparit-fani.

- Vittu minä olen oikeasti onnellinen, että sä olet täällä! Sori, jos olen ärsyttävä, Jenna huudahtaa Marille.

- Mari on ollut minulle semmoinen esikuva. Olin ihan älyttömän onnellinen, kuin semmoinen pikkutyttö, joka näkee idolinsa, Jenna naurahtaa. 

Mari ja väpä
Jenna innostuu Marin vierailusta.

Amalia ei koe tarvitsevansa neuvoja 

Mari ja Väpä yrittävät antaa neuvoja varatuille naisille, mutta varattu Amalia ei ole näistä kiinnostunut.

- Jos on jotain mielen päällä, niin voit kertoa meille. Tai jos on jotain kysyttävää, niin vastataan mielellään, kun ollaan oltu täällä myös, Mari ilmoittaa ystävällisesti.

- Me annetaan hyviä neuvoja, Väpä naurahtaa.

Aarnen kanssa seurustelevan Amalian mielestä hän ei tarvitse neuvoja.

- Ei ole kyllä mitään. Reissu on mennyt ihan hyvin.

Mari ja Väpä eivät ole vakuuttuneita Amalian reaktiosta. 

- Siitä tuli semmoinen fiilis, että kun yritettiin käydä asioita läpi, että "mitä jos jotain tapahtuisi", niin Amalian reaktio oli semmoinen "ei käy mitään, ei käy". Että onkohan hän sitten varautunut yhtään mitenkään siihen, jos täällä tapahtuisi jotain. Koska tämä reissu voi yllättää, Mari toteaa.

Amalia sanoo, ettei hän kaipaa muiden neuvoja. 

- Koen, ettei kukaan muu täällä voi antaa vinkkejä, koska jokaisella on täysin oma parisuhde ja omat lähtökohdat. Niin ei se oikein auta, että joku toinen pariskunta tulee tänne kertomaan meille, että miltä heistä tuntui.

Lue myös: Ohoh, grillimestari Sami Kuroselta jääkylmä piikki Temptation Islandilla peittoa heiluttaneelle Jonnalle: "Välillä on hyvä katsoa peiliin"

Amalia
Amalia ei kaipaa Marin tai Väpän neuvoja parisuhde-asioissa.

Tiukkapipo?

Amalia keskustelee asiasta myös sinkku-Pyryn kanssa. 

- Ja ne (Mari ja Väpä) oli silleen meille, että sä voit kysyä ihan mitä vain. Että mikä sinua mietityttää, kun me ollaan oltu täällä myös. Olin vaan, että öö teillä on eri parisuhde kuin minulla, ette tiedä mitään! Ette osaa vastata mihinkään, mikä minua mietityttää, Amalia lataa. 

Sinkku-Jesse kertoo suoran mielipiteen Amaliasta.

- Amalia on aika semmoinen kontrolloiva, jopa. Hän tykkää, kun asiat menevät just niin kuin hän haluaa. Hänellä on tarkat jutut, mistä hän on kiinnostunut elämässä ja hän pitää niistä todella lujaa kiinni. Ja niistä ei luisteta, ei sitten millään tapaa. 

Lue myös: "Live-porno näkyy!" Varattu TIS-Jussi ja sinkku-Inkku intoutuvat intiimiin sessioon porealtaassa Temptation Islandissa: muut sinkut katsovat puuhia vierestä - kuvat!

Amalia
Amalia puhuu Pyryn kanssa Marin ja Väpän vierailusta.