Uutiset
Katso kuvat!

Oho, Niko Saarinen vetäytyi julkisuudesta: ”Minun oli hankittava elämälle uusi suunta – tienaan silti hyvin!"

09.05.2019 14:07

Seiskasta tutut julkkikset kilpailivat viime viikon lauantaina Casino Helsingissä järjestetyssä Seiska-pokeri -turnauksessa. Seiskan tiimin kirkkain tähti oli Tähtimalli-finalisti Andra Kiirkivi, 24. 

Lue lisää: Seiskan pokeriturnauksen todellinen yllättäjä! Superseksikäs virolaiskaunotar Andra, 24, päihitti kaikki Jethrosta Ivan Puopoloon: "Poksautimme samppanjaa!"

Paikalla oli myös liuta muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten suomalaisen tosi-tv-maailman konkari Niko Saarinen

NIKO SAARINEN
Niko sijoittui Seiskan tiimissä yhdeksänneksi eli mies tippui kisasta kolmantena. 

Lue lisää: Kääk mikä itseluottamus! Niko Saarinen löi vetoa: ”Jos tämä Temptation Island Suomi -pari eroaa niin tatuoin pers**seeni…”

Niko teki reilu vuosi sitten peliliikkeen vähentämällä ruutuaikaansa julkisuudessa. 

– Mietin, että minun on hankittava elämälleni hieman uusi suunta. Olen tehnyt paljon töitä sosiaalisen mediassa ja tulen itse asiassa sillä ihan hyvin toimeen. Eli en ole joutunut menemään työkkäriin, jos sitä luulette ja vaikka minua ei ole julkisuudessa näkynytkään.

Nikon ura julkisuudessa starttasi vuonna 2008. Tuolloin mies nähtiin Big Brother -talossa ensimmäistä kertaa. Paluun hän teki vuosina 2010 ja 2013.

Miehen viimeisin televisioprojekti on vuodelta 2016, kun Fox-kanavalla alkoi pyörimään Maisan ja Nikon luksusmatka -reality. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:atte kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!