Telkkari
Katso videot!

Wallu Valpio paljastaa salaisuuden Selviytyjistä: Skorpioni pisti Kim Heroldia takapuoleen – lääkärit tutkivat pakaran kohtaloa!

29.04.2019 09:23

Selviytyjät Suomessa neljän parhaan joukkoon tiensä raivannut Wallu Valpio paljastaa Wiidakon Wallu -videoblogissaan salaisuuksia Selviytyjät Suomen kulisseista.

- Tuuli on tuuliajolla ja kovin olikin tuulista! Koskemattomuusriipus itsellä kaulassa ja kyllä tekee eetvarttia se, Wallu tuumii.

Wallu ei kuitenkaan suoranaisesti iloitse kilpakumppaninsa tippumisesta.

- Kyllähän tiputtaminen tuntui pahalta, mutta olisihan se Tuuli voinut hieman koputella erinäköisten kanssakilpailijoiden olkapäätä hieman enemmän ja kuiskia korvaan erilaisia muitakin tippujaehdokkaita kuin itsensä, mutta kun ei!

Kimiä sattui pyllyyn!

Viidakossa sattuu ja tapahtuu vaikka mitä, ja luonnollisesti siellä on muun muassa käärmeitä ja skorpioneja. Wallu paljasti, että Kim Herold koki skorpionin iskun yön pimeinä tunteina.

- Pari jaksoa sitten Kimin nukkuessa laavulla skorpioni pisti häntä pyllyyn, ja se paisui aika mukavasti. Siinä oli tohtorisetää ja -naista katsomassa, mikä pakaran tulevaisuus tulee olemaan. He ilmoittivat pistojäljen näyttävän siltä, että skorpioni on pistänyt oikeaan kohtaan Kimin kääntäessä kylkeä, Wallu kertoi.

Onneksi hengenvaaralta vältyttiin, mutta Kimin takapuoli muutti muotoaan. 

- Kimillä on muutenkin ihan mukava ja kiinteä pylly, mutta näyttihän se paremmalta, kun se ei ollut niin tasapainoinen.

Tuuli tuuliajolla ja kovin olikin tuulista!

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!