Telkkari

Mielensäpahoittajan uskomaton tarina löi ällikällä menestyskirjailijan: ”Olisin uskonut ennemmin, että veden päällä voi kävellä!”

06.01.2019 20:31

Kirjailija Tuomas Kyrö, 44, iski kultasuoneen 2010 luomallaan Mielensäpahoittajalla. Radiossa aloittanut hahmo on poikinut kirjoja, kaksi elokuvaa, näytelmiä ympäri Suomen ja aloittaa nyt dokumenttimaisena televisio-ohjelmana.

– Jos joku olisi sanonut Mielensäpahoittajasta tulevan tällainen ilmiö, olisin uskonut ennemmin, että veden päällä voi kävellä, Tuomas kuvaa Seiskalle.

Lue myös: Heikki Kinnunen, 72, puntaroi jatkoaan Mielensäpahoittajana: ”Kavereita putoilee edestä ja takaa” – Tuomas Kyröltä hurja heitto seuraavaksi päätähdeksi!

Ilosia aikoja -elokuvassa Mielensäpahoittajana loistanut Heikki Kinnunen, 72, lähtee tiistaista alkaen karistamaan hahmon ennakkoluuloja Maikkarin uutuussarjassa. Jaksoissa karvareuhkapää tutustuu ajan ilmiöihin "ennen kaikki oli paremmin" -fraasinsa kautta.

– Tämä taitaa olla maailman ensimmäinen tv-sarja, jossa kirjailija lähettää fiktiivisen hahmonsa kohtaamaan oikeita ihmisiä ja etsimään oikeita vastauksia, Tuomas nauraa.

Tuomas arvostaa Heikin kykyä heittäytyä Mielensäpahoittajaksi. – Heikissä yhdistyy vahva kuori ja pehmeä sisu. Hän on kuin Kinder-muna, jonka sisällä on yllätys.
Tuomas arvostaa Heikin kykyä heittäytyä Mielensäpahoittajaksi. – Heikissä yhdistyy vahva kuori ja pehmeä sisu. Hän on kuin Kinder-muna, jonka sisällä on yllätys.

 

Lue myös: Tuomas Kyrö iski kultasuoneen: Mielensäpahoittaja tahkoaa tuohta!

Katri Helena oli täyttymys

Mielensäpahoittaja tutustuu muun muassa urheiluun, alkoholiin, musiikkiin ja rakentamiseen. Teemoissa häntä valistavat tutut nimet.

– Yksi urani täyttymyksistä oli, kun Mielensäpahoittaja kohtasi Katri Helenan.

Enni Rukajärvi puolestaan opastaa vanhaa jäärää lumilautailun saloihin.

– Mielensäpahoittajalla on kovat ennakkoluulot lajista, jossa mennään konevoimalla ylös ja tullaan painovoimalla alas.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!