fbq
Telkkari
03.06.2020 21:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Mattun ja Japen myrskyisä iltanuotio Temptation Islandissa sai todella yllättävän lopun: molemmat murtuivat kyyneliin - "Saanko halata?"
Telkkari
03.06.2020 21:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Mattun ja Japen viimeinen iltanuotio Temptation Island Suomessa oli täynnä valtavaa raivoa ja kiihkeää keskustelua.

Jape syytti yhteisellä iltanuotiolla Mattua alastomuudesta ja riettaista teoista sinkkumiesten kanssa, mutta Mattu yritti selittää niiden olleen vain osa yhdessä sovittuja pelejä ja leikkejä.

Tiukan keskustelun lopuksi Mattu ja Jape joutuivat tekemään päätöksen, lähtevätkö he Temptation Island Suomesta kotiin pariskuntana vai erikseen. Jape oli vahvasti sitä mieltä, että Mattu oli rikkonut rajoja niin pahasti, ettei hän ole enää varma siitä voivatko he jatkaa parisuhteessa. 

Lue lisää: Japen ja Mattun yhteinen iltanuotio Temptation Islandissa yltyy ennennäkemättömäksi raivoksi - "Mitä v***ua sä teet, mikä sua vaivaa?!"

- Miten se, että näytän tissini jossain pelissä, niin miten se ottaa pois sen rakkauden, mikä meillä on? Mattu kysyi Japelta keskiviikkona Nelosella esitetyssä jaksossa.

- On toi ihan hyvä kysymys, eihän se sitä poista. Se on vaan niin kamalasti tehtyä toista kohtaan. Se särkee mut, tiedätkö, Jape vastaa.

Mattu ja Jape
Mattun ja Japen erimielisyydet tulevat esiin viimeisellä iltanuotiolla.

Kännivitsit aiheuttavat erimielisyyksiä

Mattu yritti iltanuotiolla selventää Japelle, ettei alastomuudessa ole ollut kyse mistään seksuaalisesta teosta tai leikistä.

- Naureskelisitko vaan, jos minä hieroisin mun munaa jonkun naisen naamalle, Jape kysyi Mattulta.

Mattun mielestä siinä ei olisi mitään pahaa. 

- Se on vaan kännivitsiä, Mattu sanoi.

Lue lisää: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

Jape ja Mattu olivat todellakin eri mieltä alastomuudesta. Jape väitti myös, ettei Mattu tuntisi syyllisyyttä teoistaan. 

- Kyllä se on jo silloin heti noiden tekojeni jälkeen harmittanut, että voi vittu, minulla meni rajat rikki. Sitten ajattelin, että ehkä Jape ymmärtää kun se oli vaan Iiro, Mattu sanoi.

Lue myös: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Rajat menivät saarella rikki

Jape ei pystynyt olemaan ajattelematta sitä, miten Mattu on näyttäytynyt alasti sinkkumiesten edessä ja paljastellut rintojaan.

- Ethän sä ole ikinä tehnyt noita asioita edes minulle. Joku toinen äijä on saanut siellä sylitanssin, minä nolla. En pysty tähän.

Mattun mielestä Jape on mustasukkainen ja riidat jatkuivat läpi iltanuotion. Lopuksi Mattu yritti kuitenkin löytää hyviäkin puolia heidän ajastaan viettelysten saarella.

- Olen ihan liekeissä siitä, että olen löytänyt niitä puolia itsestäni täällä.

- Minä olen myös pitänyt hauskaa täällä, mutta sen voi tehdä ja samalla pysytellä niissä samoissa rajoissa, mistä ollaan sovittu mun kumppanin kanssa, Jape vastasi.

Lue lisää: TIS: Jape raivostuu silmittömästi viimeisen iltanuotion yllätysvideosta - Mattun K18-touhut ovat liikaa: "Meidän suhde on pilalla!"

Mattu ja Jape
Illan lopuksi Mattu ja Jape tulevat kuitenkin yhteisymmärrykseen.

Viimeisen päätöksen aika

Lopuksi Sami esitti heille kysymyksen, haluavatko he vielä jatkaa parisuhdettaan Temptation Island Suomen jälkeen.

- Kyllä mä haluan vielä yrittää, Jape sanoi.

Myös Mattu kertoi haluavansa jatkaa parisuhteessa.

- Sanon sitten, että poistutaan sitten parisuhteessa, Mattu totesi. 

Lue myös: Mattu riehaantuu jälleen Temptation Island Suomessa - housut pois sinkkumiesten edessä: "olen bi!"

Viimeisten kinasteluiden jälkeen Mattu ja Jape poistuivat yhdessä iltanuotiolta.

- Saanko halata? Mattu kysyi.

Sekä Jape että Mattu murtuivat kyyneliin ja he halasivat vihdoin toisiaan. 

Emilia ja Wallu erosivat, Mattu ja Jape jatkavat yhdessä. Miten käy, kun tämän kauden kolmas ja viimeinen pari, Valto ja Mira kohtaavat toisensa Temptation Island Suomen 7. kauden viimeisellä iltanuotiolla? Se selviää torstaina 4.6. klo 21 Nelosella.

Katso alta Mattun vierailu Seiskan TIS-Iltaroviossa!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »