fbq
Telkkari
07.10.2021 19:47
Teksti: Elina Korvola|Kuvat: MTV3
Yökylässä Maria Veitola
Tältä näyttää Tunna Milonoffin harvoin julkisuudessa nähty vaimo, pari avoimena Maria Veitolalle: ”Välillä on ihan hirveätä ja silloin pitää muistaa, että sekään ei kestä ikuisesti”
Telkkari
07.10.2021 19:47
Teksti: Elina Korvola|Kuvat: MTV3

Maria Veitola vierailee tänään torstaina 7. lokakuuta nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjan jaksossa Tunna ja Jenni Milonoffin luona. Vuonna 2003 avioitunut pariskunta asuu Oulunkylässä kahden lapsensa kanssa.

Madventures ja Docventures -ohjelmista tunnettu ohjaaja ja tv-persoona Tunna Milonoff kohtasi tulevan vaimonsa kaverin luona ja se oli menoa.
– Tapasimme yhden frendin luona leffaillassa. Sitten Jenni avasi sen huoneen oven. Tämä on himmeä läppä. Oikeasti siinä kesti muutama sekunti ja ajattelin näin: Tuossa voisi olla minun lasteni äiti. Se oli todella hämmentävää. Sen takia tässä varmaan edelleen ollaan. Onhan tämä sellainen kestävyyslaji, Tunna kertoo Marialle.

Lue myösMaria Veitola paljastaa: Heidän luokseen en ikinä lähtisi yökylään: "Itsesuojeluvaisto rajoittaa"

Tunna ja Jenni
Maria vierailee tällä kertaa Tunnalla ja Jennillä.

Vain itseään voi muuttaa

Yhä ihastuneen oloiset Jenni ja Tunna ovat kertovat ohjelmassa Marialle parisuhteestaan.
– Tahtotila on tietenkin se, että me haluamme olla yhdessä. Me olemme olleet niin kauan yhdessä. Ja tottakai me rakastetaan toisiamme tosi paljon, Jenni sanoo.
– Välillä on ihan hirveätä ja silloin pitää muistaa, että sekään ei kestä ikuisesti, Tunna tunnustaa.
Jenni ja Tunna paljastavat myös, mistä toisissaan tykkäävät ja mitkä piirteet puolestaan ärsyttävät.
– Semmoinen tosi tärkeä oivallus, että sinä et lopulta voi ikinä muuttaa toista. Sinun pitää muuttaa itseäsi, jos haluat jollain tavalla muutosta johonkin, Tunna sanoo.
– Ehkä se pitkän parisuhteen tai ylipäänsä ihmissuhteen salaisuus on se, että olet valmis itsereflektioon, Jenni pohtii.

Lue myös: "Onhan minulla peili" Janne Kataja kertoo Maria Veitolalle ikävistä painokommenteista: ”Nyt on Katajan poika ottanut sitten kiloja!”

Oma heimo löytyi Goalta

Jenni on sirkusopettaja, jolla on myös oma vaatemerkki. Normaalioloissa reissaajapariskunta viettää osan vuodesta Intian Goalla. Heitä yhdistää reissaamisen lisäksi muun muassa yhteisöllisyyden kaipuu. Oma paikka ja heimo on löytynyt Goalta.
– Minulle reissaaminen on ennen kaikkea sitä, että silloin, kun lähtee reissuun tulevaisuuden ja menneisyyden kelaaminen vähenee eksponentiaalisesti. Yksinkertaisesti siksi, että yhtäkkiä on niin paljon uusia asioita, että sinä keskityt läsnä olevaan hetkeen. Se on niin kuin meditaatiota liikkeessä tietyllä tavalla. Tanssiminen on ihan sama, joku trancen tanssiminen, Tunna selittää Marialle.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan 7. kauden jaksot nähdään MTV3:lla torstaisin kello 21.00.