Lola Odusoga ulos Selviytyjistä! Sekoitti heimoneuvostossa vielä pakkaa järisyttävällä palopuheella - "Ainakin yksi tietää, ettei pysty voittamaan!"

Telkkari | 14.04.2019 21:30

Lola Odusoga äänestettiin ulos Selviytyjät Suomi -kilpailun sunnuntain jaksossa.

Lola joutui Wallu Valpion, Virpi Kätkän, Miska Haakanan ja Kim Heroldin äänten kohteeksi, kun alun perin häädetyksi suunniteltu Tuuli Matinsalo voitti koskemattomuuden sunnuntain jakson koskemattomuuskisassa. 

Näin ollen Lola sai heimoneuvostossa neljä ääntä, mikä riitti häätöön.

Lola yritti kisassa kuitenkin kaikin keinoin kieroilla itsensä jatkoon ennen ratkaisevaa äänestystä. Ennen heimoneuvostoa Lola puhui Miskalle ja uskotteli tälle, että Miska joutuisi hyvin pian ulos kisasta, kun Kim Herold ja Wallu Valpio haluavat yhdessä selviytyä finaaliin. Lola myös yritti saada muita kisaajia äänestämään ulos Kimiä.

Lue myös: Ultraseksuaalinen Wallu Valpio kadotti seksihalunsa viidakossa: ”Nakuilin Selviytyjien kuvauksissa!”

"Olen ihmetellyt"

Myös heimoneuvostossa Lola piti pitkän palopuheen, jolla hän yritti sekoittaa pakkaa parhaansa mukaan.

- Olen ihmetellyt, miten vähän täällä eräät välittävät siitä, keitä he äänestävät tuonne riviin (viimeisen heimoneuvoston jäseniksi). On ainakin yksi henkilö, joka tietää varmasti, ettei pysty tätä kilpailua voittamaan.

Lue myös: Lola Odusogan hermo palaa Selviytyjät Suomessa - Wallu Valpio ilkkuu ja paljastaa kamalan suunnitelman: "Ihan kostoksi Lolalle!"

Kun juontaja Juuso Mäkilähde tiedusteli julkkiskisaajilta, miettivätkö he äänestäessään sitä, kenet on järkevää päästää tuomaristoon, jotka päättävät lopullisen voittajan..

- Sitä aika vahvasti tietää, ketkä itseään ei ainakaan tule äänestämään (voittajaksi). Se on helppo karsia sitten sellaiset pois.

- Enemmänhän täällä laskelmoidaan sitä, että kuka on se, jota vastaan kaikki voittaa finaalin, Lola linjasi.

"Olen surullinen Tuulin puolesta"

Heimoneuvoston päätyttyä Lola avautui vielä kameroille kohtalostaan.

- Mä olisin varmasti voinut tehdä jotain toisin. Mun olisi pitänyt pettää mun silloisia liittoja aikaisemmin. Mä en vain koe, että se olisi ollut vaihtoehto, Lola sanoi.

- Tällä hetkellä olo on puoliksi ehkä jopa helpottunut, ja olen vähän surullinen Tuulin puolesta, että hän joutuu siellä yksin taistelemaan tätä tiettyä nelikkoa vastaan. Tsemppiä Tuulille!

Lue myös: Lola Odusogan ilmeistä huumoria repinyt Wallu Valpio paljastaa blogissaan ikävän onnettomuuden Selviytyjissä: "Verta koko saari ympäriinsä!"

Katso alta tuorein Wiidakon Wallu -video, jolla paljastetaan, miten Lola valehteli kisan viime hetkillä! 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!