fbq
Telkkari
03.09.2019 16:53
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Ville ja Kevin
Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!
Telkkari
03.09.2019 16:53
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Tunteet kuumenivat Big brother -talossa, kun Ville, Kevin, Tarina ja Mira keskustelivat seksuaalivähemmistöistä ja Raamatun sanomasta.

Evankelistaksi itseään kutsuva Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöjen suhteet, ja hän kertoi pitäytyvänsä Raamatun opetuksiin perustuvassa ajatuksessa miehen ja naisen välisestä rakkaudesta.

- Onko homoseksuaalisuus tai joku muu vastaava…seksuaalisuus…ei-oikeutettua, koska Raamatussa puhutaan miehestä ja naisesta? Mira kysyi Villeltä.

Lue myös: Panseksuaali BB-Tarina ja avoin parisuhde Runo-rakkaan kanssa: "Tietysti siinä tuntee monenlaisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta!"

- Raamatun mukaan avioliiton ulkopuolinen seksi on syntiä, Ville sanoi vastaamatta Miran kysymykseen.

Tarina kysyi Villeltä, muuttuuko tilanne, jos homopari on naimisissa.

- Raamatun mukaan avioliitto on miehen ja naisen väline liitto, hän totesi vakavana.

Katso myös: BB-Kristian nousi someilmiöksi välittömästi – hulvattomat meemit leviävät: "10 viikkoa? Ei h**vetissä!"

 

Kevin tulistui

Mr Gay Finland -kilpailuun kesällä osallistunut Kevin pahoitti mielensä Villen jyrkistä kommenteista.

- Olen jopa uskonnollisuuden kannattaja. Mielestäni on tärkeää, että uskoo..tai että uskovaisuus…että on rakentamassa yhteisön, josta saa tukea. Mutta mielestäni ei ole ikinä oikein, että oman uskonsa tai niiden juttujen perusteella alkaa arvottaa kokonaisten ihmisryhmien arvoa tai moraalista paremmuutta, hän aloitti.

Lue myös: Big Brother Suomi -Kevin auto-onnettomuudessa - jätti äitinsä tien pientareelle ja liftasi lentokentälle: "Mä halusin lomalle"

Kevin sanoi, että Villen puheet talon asukkaiden rakastamisesta ovat hänelle merkityksettömiä tuomitsevan keskustelun jälkeen.

- Tuntuupa pahalle, että sanot rakastavasi minua, mutta samalla tuomitset, etkä näe minua kokonaisena, arvokkaana tai moraalisesti oikeutettuna. Minun on vaikea keskustella tästä aiheesta enää tai edes ottaa vastaan minkäänlaista rakkautta sinulta, koska tuntuu, ettei se tule enää sellaisesta paikasta, josta sitä haluan. Se on vähän samanlainen tilanne kuin se, jos sukulaiseni kohtelee minua kaltoin ja sanoisi rakastavansa minua ja haluavansa minulle parasta. Se tulee paikasta, jossa hän kokee, että teen tavallaan jotain väärin ja tulee paikasta, josta minua automaattisesti sattuu, mutta minun pitäisi ottaa vastaan rakkaus, joka lähtökohtaisesti satuttaa minua, Kevin jatkoi.

Lue myös: Big Brother Suomi -Ville on evankelista ja palvoo Jumalaa: Olin vihainen ateistibodari!

Ville kertoi, että hänen maailmankatsomuksensa perustuu Raamattuun.

- Otetaanko tauko, ettei kenellekään tule ylimääräisen paha mieli? Otetaan happea, koska ei ole tarkoitus, että kenellekään tulee paha mieli, hän yritti rauhoittaa tilannetta.

- Et voi olettaa, että me olemme täällä silleen, että okei, me olemme sinun mielestäsi huonompia – ei tule paha mieli. Paha mieli on jo syttynyt, Kevin latasi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »