fbq”Ei s***ana!” Big Brother -Kristian kyllästyi evankelista-Villen jumalallisiin puheisiin: ilme kertoo kaiken - kuvat! | Seiska
Kristian ja Ville

”Ei s***ana!” Big Brother -Kristian kyllästyi evankelista-Villen jumalallisiin puheisiin: ilme kertoo kaiken - kuvat!

Telkkari | 05.09.2019 17:31

Big Brother -talon asukkaat ovat puineet viikkotehtävän lopputulosta koko iltapäivän. Viikkotehtävän aikana asukkaiden oli pidettävä huolta heidän rahapoleteistaan eli rahnoistaan. Samalla Big Brother määräsi yhden tai useamman asukkaan varkaaksi, ja heidän tehtävänään oli varastaa mahdollisimman paljon rahnaa ja estää viikkotehtävän onnistuminen.

Evankelista-Ville höynäytti kaikkia asukkaita, ja hän varasti kaikkiaan 50 rahnaa. Tuttuun tapaansa Ville toi Jumalan johdatuksen esille viikkotehtävän jälkipuinnissa.

- Minulle mikään immuniteetti tai raha eivät toimi houkuttimena. Jos minun pitää olla täällä vielä toinen viikko, niin taivaan iskä järjestää niin, että saan olla täällä. Olen täällä sen aikaa… Siis minä olen tullut rukoillen tänne, ja olen täällä niin kauan kuin minun pitää olla täällä. Sitten tehtäväni on täyttynyt, Ville sanoi.

Katso myös: Armolahja vai harjoiteltu ohjelmanumero? Evankelista-Ville rukoili kielillä Big Brother Suomessa - mykistävä hartausvideo! Katso!

BB-Kristian

Sohvalla istunut Kristian ei pystynyt peittelemään kyllästymistään Villen jumalallisiin puheisiin, ja hänen pokkansa alkoi pettää.

- Ei s**tana, hän totesi naurahtaen.

BB-Kristian

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

Ville pysyy talossa

Ensimmäinen asukas joutuu jättämään Big Brother -talon sunnuntaina. Mikäli Kristian pysyy talossa ja häntä ärsyttää Villen uskonnolliset puheet, on hänelle luvassa huonoja uutisia: Ville ei ole poistumassa talosta.

Ville sai nimittäin varastettua asukkailta 50 rahnaa. Varkaan tehtävänä oli kerätä rahnaa niin paljon, että viikkotehtävä epäonnistuu. Onnistuessaan varas saisi koskemattomuuden ensimmäiseen häätöäänestykseen, varastamansa rahnat ja 50 ylimääräistä rahnaa.

Lue myös: Big Brother Suomi -Eeva-Leena ja Jukka lusikoivat hygieniakeskustelun lomassa - paljastus suihkutottumuksista: "Pesetkö edes römpsää?"

Ville huijasi asukkaita niin hyvin, että hänen varastamiensa rahnojen takia viikkotehtävä onnistui. Ville sai kuitenkin koskemattomuuden, joten hän pysyy BB-talossa ainakin ensi viikon sunnuntaihin asti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!