Kaikki katastrofin ainekset! Justimusfilms-ryhmän Juho rehellisenä suosion huippuvuosista: Se oli niin hämärää aikaa…

Telkkari | 20.12.2020 19:01

Kun Sami Harmaala, Juho Nummela ja Joose Kääriäinen alkoivat vuonna 2009 omaksi ilokseen kuvaamaan sketsivideoita Youtubeen, syntyi Justimusfilms. Teini-ikäiset pojat halusivat vain kuluttaa aikaansa Haapavedellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Kukaan ei osannut aavistaa, että joku päivä olisivat näin suosittuja ja vetäisivät Nosturin täyteen kirkuvia faneja. Miten tässä kävi näin?

– Se lähti siitä harrasteluhommasta ja harrastelua se oli monta vuotta. Jossain vaiheessa siitä tuli työ, Juho kertaa vuosien kulumista.

Uusi sarja Duo alkaa TV2:lla joulupäivänä. Areenasta se löytyy jo nyt. Sarjan malleina poseeraavat Juho ja Joose.
Uusi sarja Duo alkaa TV2:lla joulupäivänä. Areenasta se löytyy jo nyt. Sarjan malleina poseeraavat Juho ja Joose.

Lue myös: Justimusfilms-sketsiryhmä avautuu matkastaan suosion huipulle: ”Montakohan hermoromahdusta ja paniikkikohtausta olen saanut?”

– Meillä on aika hyvin onnistunut työn ja vapaa-ajan erottaminen. Olisi ehkä eri asia, jos me tekisimme jotain missä jakaisimme enemmän iholla sitä hommaa. Onneksi on näin, että se on fiktiosisältöä niin voi erotella sen aika hyvin itsestään, Juho tuumaa.

– Tässä olisi kyllä ollut potentiaalia katastrofille, jos olisimme ruvenneet sellaisiksi mulkuiksi, että me olemme nyt iso juttu. Olihan siinä ne kaikki ainekset siihen, Sami pohtii menneitä vuosia.

Sami, Juho ja Joose ovat pyörittäneet Justimusfilmsiä jo yhdeksän vuotta.
Sami, Juho ja Joose ovat pyörittäneet Justimusfilmsiä jo yhdeksän vuotta.

Lue myös: Ei mennyt kuten Strömsössä! Justimusfilms-ryhmä muistelee reissuaan Helsinkiin: Taksimatka kesti kolme minuuttia!

Juho kertoo rehellisesti suosion huippuvuosista.

– Se oli niin hämärää aikaa silloin 18-vuotiaana, kun olimme tuoreempi juttu. Voin rehellisesti myöntää, etten ylläty, jos joku sanoisi, että käytöksessäni on hetkellisesti jossain Haapaveen yökerho Arizonassa näkynyt jotain ylpeetä. Onneksi se on ollut vain hetkellistä.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Justimus ja YLE
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!