fbq
Telkkari
22.02.2019 19:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media ja seiskan toimitus
Suhteen tulikoe! Uusi Temptation Island Suomi -pariskunta kärsi hurjasta mustasukkaisuudesta: ”Saatoin suuttua suunnilleen siitä, että Atso lähti ulos”
Telkkari
22.02.2019 19:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media ja seiskan toimitus

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähdään maaliskuussa poikkeuksellisesti neljän sijasta viisi pariskuntaa, kun kesken kauden mukaan saapuvat ennenkin mukana olleet Vilma ja Juuso. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen riitapukaripari vannoo kasvaneensa aikuiseksi – silti eriävät mielipiteet pettämisestä: ”Suattaapi olla”

Yksi alkuperäisistä pariskunnista kärsi kovasta mustasukkaisuudesta, mutta päätti siitä huolimatta lähteä viettelysten saarelle testaamaan henkisiä voimavarojaan. 

- Mä olen ollut aina todella mustasukkainen ja se on ollut sellainen asia, josta me ei olla pystytty puhumaan. Jos Atso lähti johonkin, niin mä suunnilleen suutuin sille siitä, Lotta kertoo Seiskalle. 

- Mun mielestä se on ihan normaalia mustasukkaisuutta, ihan terveen rajoissa. Kyllähän parisuhteessa pitää aina olla vähän mustasukkainen. Mulla itse tuli mustasukkaisuutta enemmän siellä saarella. En ollut niin mustasukkainen, ennen kuin tulimme saarelta, Atso jatkaa.  

lotta ja atso tisuomi 5

Miten TIS -jälkipyykin selvittely on sujunut?

Atso: Kun tulimme Suomeen niin olihan siinä juteltavaa ihan helvetisti. Kyllä sitä on pitkään setvitty ja setvitään varmaan vieläkin

Minkälaista on kännikäyttäytymisesi?

Atso: No mä kuulin, että olin ihan helvetin kännissä siellä ekoissa bileissä. Siellä Thaimaassa se humala oli ihan erilainen kuin Suomessa. Luonteeltani olen sellainen, että pidän muista huolta. 

Lotta: Mä olen rauhallinen. Join kyllä, mutta en älyttömiä määriä. Aika rauhallisesti otin bileissä. 

Temptation Island Suomi Nelosella 13. maaliskuuta alkaen!

Tutustu myös Jeninaan ja Juhoon!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »