fbq
Telkkari
23.04.2018 10:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
tempparit
Juonipaljastus: Tässä on Temptation Island Suomen uusi pariskunta - erimielisyyksiä seksin laadusta: ”En ole täysin tyytyväinen!”
Telkkari
23.04.2018 10:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi koki viime viikolla suuren kolauksen, kun niin kilpailijat kuin katsojatkin hurmanneet Markus ja Noora jättivät leikin kesken. Seiska tavoitti Markuksen, joka avasi seikkaperäisesti kotiinlähdön syitä.

Lue lisää: 

Temptation Island -Markus ei pystynyt sensuroimaan itseään Eliaksesta puhuessaan – viiltävät kommentit TIS-kuvauksista: ”Kulmikas v**tu, s***ana!”

Temptation Island -Markukselta hyvin yllättävä paljastus: "Tämän takia halusin pois saarelta" - syy ei olekaan Noora-rakkaassa!

tempparit

Keskiviikkoillan (25.4.) jaksossa Temptation Islandille saapuu yksi uusi pariskunta. Oona ja Juuso tulevat saarelle onnellisina, mutta nähtäväksi jää, mitä viimeisellä iltanuotiolla tapahtuu. 

 - Meidän rajamme on pussailu. Seuraleikeissä se on ihan ok, mutta mitään ”virallista” suutelemista ei saa tehdä. Saa nukkua toisen kanssa samassa sängyssä, mutta ei mielellään saman peiton alla, eikä lusikassa, Oona kertoo. 

Mikäli Juuson sanaan on luottaminen, pariskunnan suhde on mallillaan myös makuuhuoneen puolella. 

- En usko, että täällä ylitetään rajoja, eikä meidän seksissä ole mitään vikaa, mies kertoo. 

- En ole täysin tyytyväinen meidän seksiin, Oona puolestaan tunnustaa.

Mitä tapahtui viime viikolla? Bile-Dani vastasi fanien kysymyksiin Temptation Island Suomi -vlogissa!