Järkyttävä käänne Temptation Islandissa - varo juonipaljastusta: Tämä pari ulos viettelysten saarelta täysin yllättäen!

Telkkari | 06.04.2018 12:24

Temptation Island Suomessa nähdään ensi viikon jaksoissa ällistyttävä sokkikäänne, kun yksi pariskunnista jättää leikin kesken. Jaksojen tapahtumat ovat nähtävillä jo nyt Ruutu + -palvelussa, minne Nelosen useiden ohjelmien jaksot ilmestyvät viikkoa ennen tv-esitystä.

Jos et halua tietää aiheesta enempää, lopeta artikkelin lukeminen tähän. Alla on luvassa nimittäin järisyttäviä juonipaljastuksia.

.

.

.

JUONIPALJASTUS

Ensi viikon torstain jaksossa Temptation Island Suomen aiheuttamat paineet, epätietoisuus, ikävä ja mustasukkaisuus koituvat Nooran ja Markuksen kohtaloksi. 

Molemmat ovat aiemmissa suhteissaan kokeneet pettämistä, mutta pelko nykyisenkin parisuhteen rikkoutumisesta on jäänyt liian vahvasti Markuksen mieleen. Iltanuotiolla mies murtuu lopullisesti, heittää lippiksensä maahan ja poistuu paikalta. 

Lue lisää: TIS ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” -Minnan seksileikki päätyy parin kohtaloksi: En koskisi siihen mimmiin enää pitkällä tikullakaan!

markus ja noora

Markuksen puoliso Noora saapuu iltanuotiolle miehensä jälkeen. Tuolloin ohjelman juontaja Sami Kuronen joutuu kertomaan Nooralle, että heidän matkansa Temptation Island Suomessa päättyy.

Lue lisää: Temptation Island -Markus iltanuotiolla: ”Taidan olla aika paska mies Nooralle” - varo juonipaljastuksia!

Vastaavanlaisia tilanteita on nähty aikaisemmin Temptation Island Suomen historiassa. Aikaisempina tuotantokausina viettelysten saarelta kesken kaiken poistuneen pariskunnan tilalle on tuotu aina uusi pari, joka on vapaaehtoisesti lähtenyt koettelemaan kiusausta. Nähtäväksi jää, toistaako historia itseään tänäkin vuonna.

Markuksen ja Nooran lisäksi Temptation Island Suomessa ovat tällä tuotantokaudella mukana Vilma ja Elias, Minna ja Sammy sekä Eve ja Dani

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!