fbq
Telkkari
12.05.2019 21:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
Wallu Valpio ja Kim Herold
Julkkiskilpailijat järkyttyivät: Selviytyjät Suomessa järisyttävä yllätyskäänne - Wallu Valpio lähetettiin tylysti ulos! "Raakaa peliä"
Telkkari
12.05.2019 21:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Selviytyjät Suomen toisen tuotantokauden finaalijakso sai sunnuntaina hurjan käänteen juuri ennen kisan finalistit ratkaissutta viimeistä kilpailua.

Kim Herold, Wallu Valpio ja Miska Haakana saivat juuri ennen kisan alkua kuulla juontaja Juuso Mäkilähteeltä, että kilpailussa kahden parhaan joukkoon pääsevät ne, jotka selvittävät yli kilometrin pituisen, vaativan radan nopeimmin.

Lue myös: Jymypaljastus: Sara Sieppi ja nämä 7 muuta julkkista kisaavat uudella Selviytyjät Suomi -kaudella – vastassa 8 tavista! Katso kuvat!

Uutinen oli julkkiskisaajille järkytys, sillä tähän asti kaikki olivat luulleet, että viimeisen kisan voittaja saa valita finaalikumppaninsa, kuten monilla Selviytyjät-kausilla kansainvälisesti on ollut tapana.

- Kilpailu sai nyt aivan uuden luonteen. Täytyy sanoa, että aika raakaa peliä, jos yhden kilpailun perusteella tuo finaalipaikka jää saamatta. Meidän syväanalyyseillä etukäteen voi nyt pyyhkiä pyllyn reikää. Nopeat syövät hitaat tänään, Wallu sanoi Juusolle.

- Tässä kilpailussa on huomannut se, että mikään ei ole reilua peliä. Kuten Wallu sanoi, onhan tämä tosi raaka tapa eliminoida se kolmas.

Selviytyjät Suomi

"Sanoinkuvaamattoman pettynyt"

Itse kisassa Kim oli johdossa heti alusta lähtien. Kim selvitti pitkän radan esteet ja tehtävät kaikista nopeimmin ja pääsi ensimmäisenä sytyttämään soihtunsa finaalipaikan kunniaksi.

Toisesta sijasta käytiin hurja kamppailu Miskan ja Wallun välillä. Radan viimeisellä pisteellä kilpailijoiden tehtävänä oli kertoa radan aiemmassa vaiheessa sijainneissa laatikoissa majailleiden eläinten määrä. 

Sekä Miska että Wallu yrittivät arvata eläinten määrää monta kertaa, mutta veikkaukset menivät aina väärin ja he joutuivat palaamaan laatikoille.

Lue myös: Lentokonematkustajat hämmästyivät! Selviytyjät Suomen uudet julkkiskisaajat lensivät kuvauksiin yhdessä – istuivat koneessa toisistaan erillään!

Miska Haakana Selviytyjät Suomi
Miska Haakana arvasi eläinten määrän monta kertaa väärin.

Lopulta Miska kuitenkin sai arvattua lukeman oikein, ja varmisti siten finaalipaikan Kimin rinnalla.

- Olo on sanoinkuvaamattoman pettynyt. Meidän suunnitelmat ja minun suunnitelmat menivät nyt mönkään ihan siitä syystä, että tämä kilpailu oli hyvin raaka pudotuskilpailu, jossa kaksi pääsee jatkoon ja yksi tipahtaa.

- 30 000 euroa meni sen siliän tien. Jos olisin Kimin kanssa sinne finaaliin päässyt, niin 30 000 euroa olisi ollut minun, Wallu selitti katkerana.

Lue myös: Vappu Pimiä ja tv-katsojat hyökkäsivät Wallu Valpion kimppuun somessa Selviytyjät-käänteen takia - nyt Wallu julkaisi kipakan vastalauseen perusteluineen: "Alkaa mennä tunteisiin!"

Selviytyjät-tittelistä kamppailevat finaalissa siis Kim ja Miska. 

Selviytyjät Suomi Wallu Valpio
Wallu joutui poistumaan kilpailuareenalta pettyneenä.

Selviytyjät Suomen voittaja ratkeaa sunnuntaina klo 22 päättyvässä finaalilähetyksessä.