fbq
Telkkari
09.05.2019 06:14
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus ja JIM
Sara Sieppi
Jymypaljastus: Sara Sieppi ja nämä 7 muuta julkkista kisaavat uudella Selviytyjät Suomi -kaudella – vastassa 8 tavista! Katso kuvat!
Telkkari
09.05.2019 06:14
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus ja JIM

Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvaukset käynnistyvät aivan näinä päivinä, sillä Seiskan tietojen mukaan joukko julkkiksia on jo matkustanut Aasiaan rankkoihin kuvauksiin.

Seiskan tietojen mukaan tuleva kausi on poikkeus verrattuna kahteen edelliseen kauteen, sillä julkkisten lisäksi mukana on myös julkisuudesta entuudestaan tuntemattomia ihmisiä.

Lue: Jättiyllätys! Selviytyjät Suomi muuttuu täysin - nyt saarelle pääsee kuka tahansa!

Seiska paljastaa kahdeksan julkkiskilpailijaa.

Sara Sieppi

Sara Sieppi

Vuoden 2011 Miss Suomi ja juontaja Sara Sieppi nähtiin myös Julkkis Big Brother -kaudella kuusi vuotta sitten, mutta hän ei ole sen jälkeen osallistunut realityohjelmiin kilpailijana. Selviytyjät-ohjelma on Saralle varmasti hyvä irtiotto arjesta, sillä kaunotar on joutunut valtavan somekiusaamisen kohteeksi. Sara oli viime syksynä isosti otsikoissa, kun hän erosi pitkäaikaisesta juontajarakkaastaan Roope Salmisesta.

Arttu Lindeman

arttu lindeman

Arttu Lindeman tunnetaan niin tubettajana kuin artistina. Miehen valtavasta somesuosiosta kertoo se, että miehellä on yli 173 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa. Arttua ei ole aikaisemmin näkynyt kilpailijana tosi-tv-ohjelmissa, joten tämä on miehelle täysin uusi aluevaltaus.

Petra Gargano

petra

Petra Gargano on Tiktak-tyttöbändin riveistä soolouralle siirtynyt laulaja, joka on ollut viime vuosina paljon esillä. Petra oli mukana Vain elämää -ohjelmassa pari vuotta sitten ja tämän vuoden alussa laulajakaunotar ihastutti tulkinnoillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Alma Hätönen

alma

Radiojuontaja Alma Hätönen juonsi kuusi vuotta suosittua YleX Iltapäivä -lähetystä. Alman ja hänen juontajaparinsa Jenni Poikeluksen ohjelma nautti suosiota, joten kuulijoille oli yllätys, kun Alma päätti lopettaa radiossa viime vuoden lopussa. Viime syksynä juontajakaunotar oli mukana Fort Boyard Suomi -ohjelmassa.

Juhani Koskinen

juhani

Juhani Koskinen tähditti vuosia supersuosittua Sohvaperunat-sarjaa yhdessä Osku Valtosen kanssa. Ystävykset olivat todella suosittuja ”Sohviksia”, joten katsojille tuli järkytyksenä, kun he jäivät pois sarjasta tämän vuoden alussa.

Tommi Läntinen

tommi läntinen

Laulaja Tommi Läntinen on koko kansan tuntema laulaja, jota ei ole liiemmin näkynyt televisio-ohjelmissa. Tommille päänvaivaa aiheuttaa varmasti valtava hiusmassa, joka on miehen tavaramerkki. Viidakossa ei ole hiusharjoja, joten hiuspampula on luultavasti Tommilla kovassa käytössä viidakossa.

Taina Ojaniemi

taina
Taina Ojaniemi (o.s. Uppa) on entinen keihäänheittäjä, joka lopetti uransa 11 vuotta sitten. Urheilu-uransa jälkeen Taina on työskennellyt poliisini ja hänet onkin nähty Poliisit-sarjassa.

Markus Pöyhönen

markus

Markus Pöyhönen sai tytöt villiksi pikajuoksu-uransa aikana kuumilla poseerauksillaan. Markus oli pitkään poissa julkisuuden valokeilasta, mutta viime vuosina hänet on nähty monissa julkkistilaisuuksissa. Markuksesta on varmasti silmäniloa monelle katsojalle.

Lue lisää uuden Selviytyjät Suomi -kauden kuvauksista tänään ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »